Connect with us

Musikk

De norske gothic metal legendene Tristania legger opp etter mer enn et kvart århundre som band

Published

on

Foto: Utsnitt av Tristania sin offisielle latin amerika turnèplakat 2022

Tidligere i dag publiserte bandet Tristania følgende uttalelse via bl.a. sin offisielle facebookside:

«Etter 26 år på den internasjonale metalscenen har medlemmene av Tristania denne uken tatt den tunge beslutningen om å legge ned bandet. Dette betyr at fremtidige planer, inkludert det planlagte Latin-Amerika Tour i desember, har blitt kansellert. Vi har slitt gjennom noen virkelig utfordrende år, som resten av verden, og vi har vært ivrige etter å endelig se fremover, med Latin America Tour som den neste store tingen for oss»

«I forrige uke kom nyheten om en alvorlig medisinsk situasjon i nær familie i bandet, noe som vil gjøre det umulig å gjennomføre både kortsiktige og langsiktige planer med bandet. Dette kom som et sjokk for oss og vi beklager virkelig å dele dette»

«Tristania er et band som aldri har inngått kompromisser i kunsten vår, og det har aldri vært et alternativ for oss å presentere noe som ikke er 100 prosent for våre fans og følgere. Timingen for dette kunne ikke vært verre, og det er spesielt trist. for at vi ikke skal kunne møte vennene våre i Latin-Amerika igjen. Vi har alltid hatt et spesielt forhold til våre latinamerikanske fans»

«Våre oppriktige unnskyldninger til alle som vil bli berørt av avgjørelsen vår»

«Vi vil takke alle vi har jobbet sammen med i nesten tre tiår med å skrive musikk, spille inn, gi ut og turnere, men spesielt vil vi rette en ekstra hjertelig takk til Continental Concerts som har stått ved oss ​​i tykt og tynt gjennom en betydelig del av bandets karriere. Sist, men ikke minst, vil vi takke våre lojale fans over hele verden for fantastiske opplevelser gjennom årene. Uten dere hadde vi ikke hatt inspirasjonen til å fortsette i så mange år. Det har vært begivenhetsrike 26 år»

«La oss alle ta vare på minnene»

Trykk her for å sjekke ut vår spennende guide over norske aktive rockeband 

Del gjerne dine kommentarer

– Konsertminner, bilder, filmklipp, favorittlåter album osv.

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside