Connect with us

Musikk

Keith Richards bekrefter at det er nye og spennende ting «på gang» fra The Rolling Stones

Published

on

Foto: Promobilde Keith Richards, The Rolling Stones

Rockelegenden Keith Richards bekrefter i en egen teaser som han har publisert på sine offisielle kanaler på sosiale medier, blant annet på facebook, at det er ny musikk på gang:

Legendariske The Rolling Stones som utgav sitt debutalbum «The Rolling Stones» helt tilbake i 1964 er fantastisk nok fortsatt aktuelle. Det er jo helt rått at disse gutta fortsatt har stor energi og skaper ny musikk. Det finnes knapt større innflytelsesrik inspirasjonskilde for rockemusikkens alle sjangere enn The Rolling Stones. Bandet er et av rockehistoriens aller største rockeband som har vært og fortsatt er sentral i å videreutvikle rockesjangeren med sitt utspring fra bluesmusikken tidlig på 60-tallet. The Rolling Stones har inspirert en hel verden av artister og et musikkelskende folk gjennom snart utrolige hele seks tiår. Om du liker det eller ei, så finnes det nærmest intet menneske som på en aller annen måte har et direkte eller indirekte forhold til deres musikk.

Om du har tilgang til Netflix så anbefaler vi på det sterkeste (om du ikke allerede har sett den) å se dokumentaren om den kuleste rockeren av de alle, Keith Richards «Under The Influence»:

The Rolling Stones sitt siste studioalbum «A Bigger Bang» ble utgitt i 2005, da ser vi bort i fra albumet «Blue And Lonesome» som ble utgitt i 2016 og som inneholder coverlåter. Totalt har bandet utgitt 30. studioalbum. I starten ble det utgitt egne engelske og amerikanske albumutgaver.

The Rolling Stones har skapt en drøss med fantastiske og udødelige låter som bl.a. «Paint It Black», «(I Can’t Get No) Satisfaction», «Wild Horses», «Sympathy For The Devil», «Dead Flowers», «Under My Thumb», «Gimme Shelter», «Honky Tonk Woman», Midnight Rambler», «Brown Sugar», «Angie», «Tumbling Dice», «You Can’t Always Get What You Want» osv. osv. osv.

Snart får vi kanskje igjen oppleve dette:

Les også: Her er status for de internasjonale rockefestivaler 2021

Del dine Rolling Stones favoritter og/ eller konsertminner

Har du opplevd The Rolling Stones live? Lyst til å dele dine bilder eller filmsnutter? Hva er dine Rolling Stones favorittlåter? favorittalbum?

Skriv og del bilder/ videosnutter i kommentarfeltet på Rockman facebook