Connect with us

Musikk

Stor oversikt: Sjekk status for de internasjonale rockefestivaler 2021

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Beth Hart, Notodden Blues Festival

Vi har nå oppdatert vår internasjonale festivalguide som gir deg oversikt over de spennende internasjonale rockefestivaler slik at du kan holde deg oppdatert over de feteste festivalene utenfor Norge. I guiden som du ser nedenfor har vi lagt inn de internasjonale rockefestivaler som har bekreftet datoer for 2021. I tillegg vil du se oversikt over de festivaler som foreløpig ikke har bekreftet datoer samt festivaler som har besluttet å utsette arrangementet til 2022.

Les også: Gigantfestivalen Coachella avlyser

Når det gjelder våre norske musikkfestivaler, så finner du full oppdatert oversikt i den norske musikkfestivalguiden 2021 ved å trykke her.

Det store spørsmålet er selvsagt fortsatt om det i det det hele tatt vil la seg gjøre å gjennomføre store festivalarrangementer i 2021.

Ifølge The New York Times som vi skrev om tidligere, så har myndighetspersoner uttalt at landet vil måtte oppnå et effektivt nivå av flokkimmunitet, som krever vaksinering fra 70 prosent til 85 prosent av befolkningen, før teatre og andre arenaer vil kunne gjenåpne. Dette er en interessant opplysning som kanskje også vil bli retningsgivende å benytte for norske myndigheter overfor arrangementer i Norge. I så tilfelle vil tempoet for gjennomføring av vaksinasjon av den norske befolkning være avgjørende for når store festivaler kan bli gjennomført.

Hvilke internasjonale festivaler er dine favoritter?

– Savner du noen internasjonale festivaler i guiden?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )