Connect with us

Musikk

Jeff Lynne`s ELO til Norge i 2020

Published

on

Jeff Lynne’s ELO bekreftes nå i egen pressemelding fra konsertarrangør Live Nation Norge tilbake til Oslo lørdag 19. september, 2 år etter forrige besøk. Denne gangen har de albumet «From Out Of Nowhere» i bagasjen, bandets første studioalbum på fire år. I 2018 leverte de en fantastisk konsert for utsolgt hus i Oslo Spektrum – når de vender tilbake denne høsten er det Telenor Arena som står for tur.

Billetter i salg fredag 31. januar kl. 09.00.

Jeff Lynne’s ELO er kjent for sine episke liveshow og unike stil, og blander på en sømløs og innovativt måte rock, pop og klassisk musikk. Bandet har hele 26 top 40-singler i Storbritannia og over 50 millioner solgte album på verdensbasis, som gjør Jeff Lynnes produksjoner til noe av den mest toneangivende musikken de siste 40 årene.

Sommeren 2018 spilte de en fenomenal konsert på Wembley Stadium, en konsert som ble foreviget og gitt ut på DVD. I «Wembley or Burst» får du oppleve hvordan Jeff og hans talentfulle musikere fyller salen med et av de mest spektakulære rock&roll-showene gjennom tidene, foran 60.000 mennesker. Nå er de aktuelle med albumet «From Out Of Nowhere», som er bandets første studioalbum på fire år.

Lynne er av mange sett på som en av de beste musikkprodusentene i historien, og var en av grunnleggerne og medlemmene i supergruppa The Travelling Wilburys, sammen med Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison og Tom Petty. I tillegg har han samarbeidet med noen av de største navnene i bransjen, som The Beatles, Paul McCartney, Ringo Starr, Joe Walsh og Bryan Adams.

Er du klart for konsert med Jeff Lynne’s ELO?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook