Connect with us

Musikk

Hør ny fet låt fra Ozzy Osbourne – «Pasient Number 9» er tittellåt fra kommende studioalbum

Published

on

Foto: skjermdump av YouTube video "Ozzy Osbourne Pasient Number 9" + albumcover "Pasient Number 9"

Ozzy Osbourne har som vi har skrevet om tidligere bekreftet bl.a. på sin offisielle facebookside at hans nye studioalbum som er en oppfølger av han kritikerroste siste album «Ordinary Man» nå er ferdig og levert til plateselskapet. 

«Jeg er så glad for å kunne fortelle alle at jeg ble ferdig med mitt nye album denne uken og leverte det til mitt plateselskap @TAG. Jeg kommer til å dele all informasjonen om albumet og dens kommende utgivelse med dere i løpet av de neste ukene» – Ozzy Osbourne

Allerede for 2 år siden skrev vi om den gledelig nyheten om at Ozzy bekreftet at han jobbet med nytt kommende studioalbum sammen med produsent Andrew Watt. Det nye studioalbumet som blir en oppfølging «Ordinary Man» (2020) vil også som hans forrige, inneholde en rekke spennende gjesteartister. Vi skrev i desember 2020 om at Metallica bassist Robert Trujillo er en av mange gjesteartister som vil delta på Ozzy Osbourne sitt kommende nye album. I tillegg ble det også bekreftet at nå avdøde Taylor Hawkins fra Foo Fighters deltar. Sistnevnte blir nå selvsagt en meget spesiell opplevelse som vi ser spesielt med stor emosjonell spenning frem til å få oppleve.

Les også: Avdøde Taylor Hawkins som spiller på Ozzy kommende album blir emosjonelt

Nå har Ozzy sluppet den første låta til det kommende albumet som du kan høre her:

Låta «Patient Number 9» har gjesteopptreden av den legendariske norgesaktuelle gitaristen Jeff Beck. På låta synger Osbourne: «When they call your name, better run and hide / Tell you you’re insane, you believe their lies / I’m not getting out, no I’m not getting out alive / I’m not getting out, ’cause I’m patient number 9.»

I et tidligere intervju med SiriusXM har Ozzy sagt følgende om Becks bidrag: «Having someone like Jeff Beck play on my album is just incredible, a total honor. There’s no other guitar player that plays like him and his solo on ‘Patient Number 9’ is just jaw-dropping.»

Artist og tegneserieskaper Todd McFarlane har regissert musikkvideoen til sangen, som er satt til premiere i dag kl. 16.00 og som du kan se her; – Det er bare å glede seg!

Følg med her:

– Videopremiere på «Pasient Number 9» kl. 16.00:

Ozzy Osbourne «Patient Number 9» albumcover 2022

Dette er låtlista på det kommende albumet:

01. Patient Number 9 (feat. Jeff Beck)
02. Immortal (feat. Mike McCready)
03. Parasite (feat. Zakk Wylde)
04. No Escape From Now (feat. Tony Iommi)
05. One Of Those Days (feat. Eric Clapton)
06. A Thousand Shades (feat. Jeff Beck)
07. Mr. Darkness (feat. Zakk Wylde)
08. Nothing Feels Right (feat. Zakk Wylde)
09. Evil Shuffle (feat. Zakk Wylde)
10. Degradation Rules (feat. Tony Iommi)
11. Dead And Gone
12. God Only Knows
13. Darkside Blues

Les også: Ozzy Osbourne bekrefter nytt kommende album

Hva synes du om den første låta?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )