Connect with us

Musikk

Ozzy Osbourne bekrefter: «Det nye studioalbumet er klar og levert over til plateselskapet»

Published

on

Photo credit: Kavin Winter, Live Nation - Ozzy Osbourne press conference

Ozzy Osbourne har nå lagt ut en egen bekreftelse på bl.a. sin offisielle facebookside at han nye studioalbum som er en oppfølger av han kritikerroste siste album «Ordinary Man» nå er ferdig og levert til plateselskapet. «Jeg er så glad for å kunne fortelle alle at jeg ble ferdig med mitt nye album denne uken og leverte det til mitt plateselskap @TAG. Jeg kommer til å dele all informasjonen om albumet og dens kommende utgivelse med dere i løpet av de neste ukene»Ozzy Osbourne

Allerede for 2 år siden skrev vi om den gledelig nyheten om at Ozzy bekreftet at han jobbet med nytt kommende studioalbum sammen med produsent Andrew Watt. Det nye studioalbumet som blir en oppfølging «Ordinary Man» (2020) vil også som hans forrige, inneholde en rekke spennende gjesteartister. Les også: Ozzy Osbourne bekrefter nytt kommende album

Vi skrev i desember 2020 om at Metallica bassist Robert Trujillo er en av mange gjesteartister som vil delta på Ozzy Osbourne sitt kommende nye album. I tillegg ble det også bekreftet at nå avdøde Taylor Hawkins fra Foo Fighters deltar. Sistnevnte blir nå selvsagt en meget spesiell opplevelse som vi ser spesielt med stor emosjonell spenning frem til å få oppleve.

Forrige måned bekreftet også Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) at han deltar på Ozzy sitt kommende album. I samme intervju på podcasten «Talk Is Jericho» bekrefter også Chad at Duff McKagan fra Guns N`Roses.

Les også: Se videohyllest til avdøde Taylor Hawkins fra Chad Smith (R.H.C.P.)

I tillegg har også Tony Iommi (Black Sabbath) bekreftet at han har skrevet en av låten på Ozzy sitt kommende nye soloalbum. Det er bare å glede seg»

Er du klar for nytt Ozzy Osbourne album?

Har du noe info. fra «ryktebørsen» om andre artister som skal delta?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )