Connect with us

Musikk

Her spiller Vreid en fet cover av «Noen å Hate» fra Raga Rockers under Tons Of Rock – Se video!

Published

on

Photo credit: Petter Stene/ ScanBike/ Rockman – Vreid at Tons Of Rock 2023

Sognametal-brigaden Vreid dro til med en fet cover av legendariske Raga Rockers fantastiske låt «Noen å Hate» under deres konsert på årets Tons Of Rock fredag 23.06.2023.

Her kan du se når bandet spiller «Noen å Hate»:

YouTube film ovenfor: «Vreid – None å Hate (Rage Rockers)» av Chris Larsen

Vreid gjorde en meget sterk konsert der de i tillegg spilte bl.a. låtene «Into the Mountains» fra deres kritikerroste sterke album «Wild North West» (2021), «Sólverv» fra albumet med samme navn som ble utgitt i 2015, «Lifehunger» fra albumet med samme navn som ble utgitt i 2018, og deres siste meget sterke låt «Flammen» som ble utgitt tidligere i denne måneden.

«Flammen» er også nominert til Årets norske rockelåt 2023 som du finner på vår nominasjonsliste nedenfor og som oppdateres gjennom året med nye fete norske rockelåter.

Trykk her for å følge spillelisten

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Les også: Se musikkvideo og hør den nye fete eksplosive låta «Flammen» fra Vreid

Se bilder fra Vreid konserten på Tons Of Rock:

Photo credit: Petter Stene/ ScanBike/ Rockman – Vreid at Tons Of Rock 2023
Photo credit: Petter Stene/ ScanBike/ Rockman – Sture Dingsøyr, Vreid at Tons Of Rock 2023
Photo credit: Petter Stene/ ScanBike/ Rockman Jarle Kvåle, Vreid at Tons Of Rock 2023
Photo credit: Petter Stene/ ScanBike/ Rockman – Stian Bakketeig, Vreid at Tons Of Rock 2023

Vreid består av Sture Dingsøyr (vokal & gitarer), Jarle Kvåle (bass), Jørn Holen (trommer), Stian Bakketeig (gitarer), Espen Bakketeig (keys og vokal).

Helt siden sin noe turbulente oppstart har den norske metalscenen alltid handlet om pionerer. Vreid, som er ledende i black ‘n roll-bevegelsen i Norge, er et perfekt eksempel på dette. Vreid reiste seg fra asken til Windir etter Terje ‘Valfar’ Bakkens tragiske bortgang i 2004. Fra begynnelsen av var det klart at deres oppdrag skulle være å brøyte nye musikalske stier og utforske nye lydlandskap. Gjennom å krysse sjangergrenser og å bryte normer har bandet stadig vokst og overbevist flere og flere fans på tvers av landegrenser.

Sagaen så langt har resultert i 9 album, tatt dem til 25 land, og har latt dem til å spille over 500 show. Med et mannskap som har nesten 30 år med felles historie fra begynnelsen med Ulcus & Windir, og som siden har stått samlet under Vreids mektige banner i nær 20 år, er dette virkelig en gjeng som har funnet sin rettmessige plass i den norske metal scenen.

Les også: Vreid «Wild North West» utvilsomt den feteste albumutgivelsen 2021

Vreid har alltid vært et uredd og progressivt band. De har nådd ut på tvers av landegrenser gjennom et søtt fokus på å turnere og spille så mye som mulig live. Med årene har Vreid fremførte mer enn 500 show i mer enn 25 land. Deres evige søken etter å erobre nye marker og finne nye fans har gitt bandet headline-turneer i Europa, Nord-Amerika, Japan og India. I juni var Sogndølene aktuelle på flere av Europas største musikkfestivaler. som bl.a. 10.06 på Into The Grave, Nederland, 16.06 på Hellfest, Frankrike og da fredag (23.06) på årets Tons of Rock i Oslo.

Beste Tons Of Rock band 2023: Se fete bilder, publikums dom og stem frem DINE favoritter

Trykk her for å sjekk ut vår fete guide over mange hundre aktive norske rockeband

Var du på årets Tons Of Rock?

– Fikk du oppleve Vreid, eller har du opplevd bandet live tidligere?

Del dine kommentarer og bilder/filmsnutter på Rockman facebook