Connect with us

Nyheter

Hele bygda stiller opp når Norway Rock Festival gjenoppstår førstkommende helg

Published

on


(foto: Rockman – Norway Rock Festival 2008)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Hele bygda og omegn stiller opp for å bidra til et knirkefritt og stemningsfullt festivalarrangement når tusenvis av glade rockere inntar gjenoppstandelsen av Norway Rock Festival i Kvinesdal førstekommende helg.

Festivalen som i år gjennomføres i perioden 8 – 10. juli har i alle år siden oppstarten for 10 år siden vært kjent for sine stemningsfulle festivalarrangement og solid spennende linup av artister. At ildsjelene bak festivalen nå nok en gang har klart å mobilisere både nye og gamle frivillige i den sjarmerende intime «rockedalen» Kvinesdal til ny rockefest er meget imponerende og sier mye om den lille bygdas forankringen og kjærlighet til rockesjangeren.

 

– Vi er meget glad for den enorme responsen fra våre frivillige og deres ønske om å hjelpe for at vi skal komme på beina igjen. Mange har stått på i flere måneder for at helga skal bli perfekt på alle måter, sier mangeårige bookingsjef Kjell Arne «Kelly» Aamodt.

Vi garanterer den samme gode festivalstemningen som det alltid var i Kvinesdal. Publikum vil kjenne seg igjen, ettersom det er på samme sted og selve festivalområde er den samme som før. Det blir alle fasiliteter på plass med egen festivalbutikk med alt man trenger. 

Tiden frem til årets festivalstart har vært ekstra krevende for det entusiastiske dyktige rockefolket i Kvinesdal i etterkant av den økonomiske nedturen som rammet festivalen etter arrangementet i 2011. Det er derfor svært imponerende og registrere den enorme mobiliseringen blant både nye og mangeårige frivillige som nok en gang stiller opp for fullt for å videreføre rockefesten «rockedalen» Kvinesdal. Bookingsjefen har forøvrig i år valgt å holde full fokus på booking og artisthåndtering og overlatt stafettpinnen som Festivalsjef til Anita Sindland Øverbø. Øvrebø har vært involvert i festivalen siden 2008, og vært en standhaftig ildsjel på ulike felt. Hun var styremedlem i 2010, 2011 og nå i 2016 og vil dermed sammen med bl.a. pressesjef Ann Frestad tilføre festivalen skikkelig «girlpower».

Årets spennende artistprogram inneholder en samlet «kruttpakke» bestående av store headlinere, velkjente band, up-and-coming-band og ledende coverband.

Les også: Five Finger Death Punch & Within Temtation eksklusivt til Norway Rock Festival 

– Det er kvalitet over hele linja, sier bookingsjef Kjell Arne «Kelly» Aamodt om årets lineup.

 Frontfigur i Norway Rock Festival aktuelle Blodsmak sier dette om årets festival:

Det norske rockebandet Kal-El som tidligere ble vinner av årets store bandkonkurransen spiller på åpningsdagen under årets Norway Rock. Samme dag kan du også oppleve det norske up-and-coming rockebandet Niterain som markerer seg sterkt internasjonalt i disse dager. Disse og flere andre Norway Rock aktuelle artister kan du nå sjekke ut på våre nye fete ukentlige oppdaterte spilleliste «100 % fullt trøkk» som består av 20 utvalgte Rockman anbefalte rockelåter som oppdateres ukentlig hver fredag i tiden fremover.

For å følge spillelisten på Spotify: trykk her

Apple Music (TBA) – Tidal (TBA)

Hver uke når lista oppdateres vil det bli fjernet og tillagt et utvalg nye låter. Hvor mange låter som fjernes eller legges til vil alltid være en overraskelse. Men listen vil alltid bestå av 20 anbefalte «bare fullt trøkk» låter. Dermed har du alltid også en ny fet og fresh spilleliste til å nyte i helgen og den påfølgende uken.

Trykk her for full programoversikt, billettkjøp og annen praktisk festivalinformasjon 

Rockman dekker årets Norway Rock Festival

Glad for å ha Norway Rock Festival tilbake?

Skriv dine kommentarer nedenfor eller Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement