Connect with us

Nyheter

Publikums dom: – Alice Cooper var årets feteste på Tons Of Rock

Published

on


(photo credit: Rockman – Alice Cooper at Tons Of Rock 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

For alle som hadde gleden av å overvære årets Tons Of Rock og den unike konserten med hard rock legenden Alice Cooper (68) så var det ingen tvil om at man allerede der og da var med på en meget spesiell og magisk konsertopplevelse av de sjeldne.


(photo credit: Rockman – Nita Strauss & Alice Cooper at Tons Of Rock 2016)

Se bilder og les fra konserten: Cooper hyllet de døde under magisk Tons Of Rock konsert 

Nå i etterkant av festivalen har tusenvis av publikummere stemt frem sine favorittkonserter fra årets Tons Of Rock. Og det var ingen tvil. Alice Cooper gjennomføret årets desidert feteste konsert under festivalen.

 

Sjekk også ut Alice Cooper på den fete spillelisten Rockman anbefalter: «100 % fullt trøkk»

Festivalsjef Svein Bjørge fra Tons Of Rock sier følgende:

– Avstemmingen har jo vært helt utrolig å følge med på. Enorm trafikk! Noen trodde nok at Sabbath ville vinne den, både pga sin status, samt en utrolig bra konsert, men så kom altså Alice Cooper. Vi visste på forhånd at han kanskje var i sin livs form, til tross for alderen. I tillegg så ELSKET han å være på Tons of Rock, og det smittet nok også positivt inn på showet. Vi snakket også med folk etter konserten som har sett ham 20-talls ganger, og de mente de aldri hadde sett et bedre Alice-show. Og Vincent selv var smørblid etter konserten.Han storkoste seg på festningen, og uttrykte beundring for hele festivalområdet.

Det ble gjennomført imponerende mange sterke konserter under årets festival der selvsagt den unike avskjedskonserten med Black Sabbath var blant de aller største høydepunkter. Konsertene med Ghost, Megadeth, Amon Amarth, Europe, Sixx:A.M., Behemoth, Black Debbath og Rival Sons rager også høyt på avstemmingslisten.

Her kan du se resultatet av hele avstemmingen

Årets Tons Of Rock som ble gjennomført i perioden 23 – 25. juni kan i seg selv oppsummeres som en svært vellykket og magisk opplevelse. Med et tettpakket svært sterkt artistprogram omkranset av de unike 1600-talls historiske festningsmurer og bygninger på Fredriksten Festning i Halden, så er det nesten litt vanskelig å finne de best mulig beskrivende ord.

 – Det ble en fantastisk opplevelse, og åpenbart det store gjennombruddet som en av Norges desidert største festivaler. Tilbakemeldingene fra publikum er også helt fantastisk å lese. Selv om vi fortsatt har bagateller å forbedre, så er tilbakemeldingene svært, svært hyggelige. Tons har funnet sin form og vi så at selv med over 10 000 gjester på torsdagen, så var det minimalt med køer, og folk storkoste seg på området. Til tross for regnet på torsdagen, Nå er vi allerede i gang med planleggingen til neste år.

Som nevnt, så har vi fortsatt ting å forbedre på detaljer, og evalueringen er i full gang på hvordan vi kan gi en enda bedre publikumsopplevelse neste år. Og bookingen har vi også begynt på, avslutter en smilende og svært fornøyd Tons Of Rock festivalsjef

Les også: Sixx:A.M. overrasket med råsterk konsert – Mektige Black Sabbath

Hvilke artister ønskes til Tons Of Rock 2017?

Skriv dine artistønsker på Rockman facebookside ( her )

Vi garanterer at bookingsjefen følger med……

Continue Reading
Advertisement