Connect with us

Rock

God stemning med Morten Abel!

Published

on

Morten Abel (52) underbygger nok en gang at han er en av Norges fremste artister ved utgivelsen av sitt siste soloalbum «I Fullt Alvor» som slippes 2. mars 2015 via plateselskapet Warner Music Norway:

 

Albumlåter:

1. «Frøken Vilikke»

2. «Annabelle»

3. «Merkelige Louise»

4. «Sånn Danse Fa`»

5. «Voldsomt Uver»

6. «Nancy Og Du»

7. «I Fullt Alvor»

8. «Flymaskinen»

9. «Nasjonalen»

10. «Alle Disse Dagane»

11. «Dans Med Meg»

 

Det er over åtte år siden Morten Abels siste albumutgivelse «Some Of Us Will Make It». Det knyttes derfor ekstra stor spenning på hvordan Abel har videreutviklet seg som låtskriver. For det er nettopp dette som kjennertegner Morten Abel, en unik artist i stadig utvikling. Men når det er sagt, så er det alltid også en «rød gjenkjennende musikktråd» i hans komposisjoner. Morten Abel har sin egen unike «twist», sin egen sound, sin egen vokal. Uansett hva han fremfører, så hører du at det ER Morten Abel. Nettopp hva som kjennetegner de store artist og vokalister.

Albumet oser forøvrig av «glimt i øyet» og godt humør. Det er tydelig at Morten Abel er i storform og inne i en god livsfase. At han har bestemt seg for å lage et album med norske tekster og invitert med seg vår alles kjære bygdenorske telemarking Odd Nordstoga på hyttetur for å lage album. Da kan det jo ikke bli annet en god stemning og høy produksjonskvalitet. Samarbeidet Abel/Nordstoga er kjempespennende, og de matcher hverandre musikalsk på en unik måte. Odd Nordstoga tilfører utvilsomt albumet mye av sin unike særegenheter, noe som Morten Abel på en fin måte tar opp og «smelter» inn i sine låter. Dette kommer spesielt klart frem i bl.a. låtene «Flymaskinen» og «Nancy Og Du». Odd Nordstoga setter utvilsomt også sitt preg på låta «Frøken Vilikke» bl.a med sin deltagelse på bl.a. munnspill og banjo:

«I Fullt Alvor»  – et bunnsolid album med god stemning!

Sjekk også ut den fete oversikten Tidenes Beste Albumutgivelser og flere spennende albumnyheter!

#RMPOP #RMALBUMNYHETER

Continue Reading
Advertisement