Connect with us

Musikk

Foreløpig resultat: – Backstreet Girls Topp 20 tidenes feteste låter

Published

on

Foto: Ole Magnus Storberget - Backstreet Girls 2021

Den pågående avstemmingen over Backstreet Girls tidenes feteste låter har skapt et enormt engasjement blant fans og lesere. På kort tid er det avgitt over 6 000 stemmer og det foreløpige resultatet for Backstreet Girls Topp 20 tidenes feteste låter ser du i spillelisten nedenfor.

En vanvittig fet spilleliste klar for kveldens fest:

Trykk her for å følge spillelisten

Spillelisten oppdateres jevnlig under avstemmingsperioden og vil til slutt basert på alle stemmer som er avgitt under avstemmingsperioden bli stående som Backstreet Girls Topp 20 tidenes feteste låter. Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Stem frem dine Backstreet Girls favorittlåter og vinn konsertbilletter inkl. Meet & Greet til deg selv + en venn

Foto: Ole Magnus Storberget – Backstreet Girls 2021

Vi feirer Backstreet Girls, årets norske rockeband 2021, med superfet konkurranse der du kan vinne konsertbilletter til deg selv + en venn inkl. Meet & Greet.

Les også: Leserne har bestemt – Backstreet Girls årets rockeband 2021

Backstreet Girls representerer det ypperste av norsk, upolerte ekte rock. Det viktigste av alt, de er kompromissløse, dønn ærlige, tro til sjangeren og formidler musikken rett fra ekte rockehjerter. Bandet ble etablert i 1984 og har gjennom årene skapt en lang rekke fantastiske udødelige låter.

Les også: Vinn Backstreet Girls billetter inkl. Meet & Greet til deg selv + en venn

Slik deltar du i konkurransen:

1. Stem frem nedenfor din(e) Backstreet Girls favorittlåter:

2. Gå så inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner senest innen søndag 30. januar kl. 23.59. Så er du med!

3. «Like» gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner som blir offentliggjort på Rockman.no i løpet av uke 5 2022