Connect with us

Musikk

Bruce Dickinson: – Iron Maiden vil fremføre albumet «Senjutsu» i sin helhet på fremtidig turnè

Published

on

Skjermdump fra Iron Maiden Youtube video "Iron Maiden - A Message From Bruce" og albumcover Iron Maiden "Senjutsu"

Bruce Dickinson har bekreftet at Iron Maiden planlegger å arrangere en turné hvor de vil fremføre sitt nye album «Senjutsu» i sin helhet. Dette kommer frem i et nytt intervju som ble gjennomført av Fozzy-frontfigur og wrestling superstjernen Chris Jericho, gjengitt av Blabbermouth, som er publisert i siste episoden av «Talk Is Jericho»– podekasten som du kan høre nedenfor.

I intervjuet sier Bruce Dickinson blant annet: «Planen vi har – den er egentlig ikke en hemmelighet, jeg tror mange har pratet om den. Vi har snakket om å fremføre det 82 minutter lange «Senjutsu»-albumet i sin helhet, men ikke denne gangen. Og vi setter alle pris på at det er noe virkelig hardbarkede fans sannsynligvis vil elske, og andre vil si: Hmmm, det kommer jeg ikke til å ville oppleve. Så svaret er at du spiller på mindre arenaer slik at de blir utsolgt med bare dine diehard-fans. For det er en musikalsk ting å gjøre – det er en skikkelig unik musikalsk opplevelse»

Dickinson fortsatte med å presisere at 2022-etappen av Maidens «Legacy Of The Beast»-turné, som etter planen starter i slutten av mai i Zagreb, Kroatia, igjen vil fokusere primært på en tiår-spennende settliste med fanfavoritter.

«På den kommende turneen har publikum betalt for å oppleve «Legacy Of The Beast»-showet, med Spitfires og flammekastere og Icarus og alt som hører med. Å de kommer til å få alt det. Men de tre første sporene kommer sannsynligvis til å være de tre første sporene på «Senjutsu»-albumet. Jeg synes tittelsporet er en så flott åpningssang – så dramatisk. Og når du først har gjort det – og vi har et scenesett for det – så er du tilbake til den typen «Legacy»-verden på det tidspunktet.

Jeg tror «The Writing On The Wall» kommer til å bli en flott sang — jeg mener, en folkesang. Du kan forestille deg det. Det blir fantastisk.», – sier Dickinson

Ca. 1 uke etter lansering av Iron Maidens siste studioalbum «Senjutsu» så var det spesielt 2 låter som sto frem blant Rockman lesernes største favoritter som du kan sjekke ut her.

Albumet i sine helhet har fått en fantastisk mottakelse der fans og lesere er svært begeistret. Albumet er bandets 17 studioalbum siden debutalbumet «Iron Maiden» som ble sluppet i 1980. 

Les også: Her er Iron Maidens sist album «Senjutsu»

Iron Maiden er norgesaktuell som headliner under åpningsdagen på årets Tons Of Rock som gjennomføres i perioden 23 – 25. juni på Ekebergsletta i Oslo. Behovet for å samles og ha noe å se frem til er sterkere en noensinne, og festivalen kunne endelig slippe gode nyheter da de bekreftet Iron Maiden til Oslo og festivalen 23. juni 2022 i april i fjor. Festivalen har siden sommeren 2020 jobbet på spreng med alle mulige scenarier og alternativer for at det skulle kunne være mulig å gjennomføre festivalen. Bookingansvarlig Jarle Kvåle kunne videre den gang informere om at Maiden-konserten skal bli en kveld for historiebøkene og at årets festival skal bli den største festivalen i Norge noensinne. Det er selvsagt spennende å følge pandemien og smittesituasjonen i tiden fremover, spesielt i forhold myndighetenes smittevernstiltak som blir iverksatt.

Les også: Iron Maiden bekreftet til Tons Of Rock 2022

Sannsynligheten for at årets festivalsommeren bør kunne gjennomføres som normalt er større nå enn tidligere på tross av rekordstort antall Covis-19 smittede. Det er all grunn til å være positiv.

Mens vi venter – Quiz: Kan du dette om Iron Maiden?

Er du klar for Iron Maiden konsert?

– Liker du planen om egen turné hvor de fremfører «Senjutsu» i sin helhet?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her )