Connect with us

Musikk

Flere store internasjonale festivaler avlyser – Sjekk vår oppdaterte festivalguide for status akkurat nå!

Published

on

Photo credit: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Steven Tyler, Aerosmith at Odderøya, Kristiansand, Norway 2014

Spredning av kornonaviruset (COVID-19) og fortløpende tiltak som gjennomføres i de ulike land verden over for å forhindre smitte får også konsekvenser for flere og flere av årets planlagte festivaler nå når festivalsommeren nærmer seg. Festivalarrangører, frivillige, band og publikum sitter alle med de samme ubesvarte spørsmålene. – Blir det eller blir det ikke festival i år?

Situasjonen i forhold til spredning av COVID-19 er for øyeblikket meget uforutsigbar. Det er derfor svært vanskelig og krevende for både våre norske og internasjonale arrangørene å ta endelig beslutninger forhold til gjennomføring av årets arrangementer. Man håper og ønsker som oss alle i det lengste at ting skal bedres og at arrangementet kan gjennomføres som planlagt eller utsettes til datoer senere i år. Uansett, helse og sikkerhet skal alltid komme i første rekke!

Blant de festivaler som nå har besluttet og avlyse årets arrangement er: SWR Barrosela Metalfest (Portugal), Rockville (USA), Isle Of Wight Festival (England), Download Festival (England), Glastonbury (England), Rock The Night Festival (Spania)

Les også: Glastonbury 2020 er avlyst

Vi som elsker musikk, konserter og festivaler og det fantastiske felleskapet som dette bidrar til står samlet i denne surrealistiske og meget krevende situasjonen. #savethesummer

Nedenfor finner du vår oppdaterte festivalguide over årets feteste internasjonale rockefestivaler, og som viser situasjonen vedr. årets arrangementer akkurat nå. Ting skjer fort og guiden oppdateres fortløpende.

Les også: Her er den ultimate guiden over norske musikkfestivaler

Har du eller hadde du planer om å besøke noe internasjonale festivaler i år?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook