Connect with us

Musikk

Eksklusivt: Rockelegenden Ian Hunter!

Published

on

Photo: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Ian Hunter at John Dee, Oslo, Norway, 8th of October 2012

Rockeikonet Ian Hunter Patterson (73), kjent som en av rockehistoriens aller største vokalister og låtskrivere, besøkte Norge sammen med The Rant Band i oktober. Anledningen for deres Norgesbesøk var den pågående Europaturnèen i forbindelse med lanseringen av det nye knallsterke studioalbumet «When I`m President» som ble lansert 4 september 2012.

Konserten som ble gjennomført på John Dee i Oslo mandag 8 oktober var utsolgt lang tid i forveien og forventningene i forkant var skyhøye. Ikke minst etter gjennomlytting av Hunters nye råsterke studioalbum «When I`m President». Et album som gnistrer av god energi fra en artist som på tross av sin voksen alder tydeligvis er i sin livs form for tiden. Forventningene ble mildt sagt ikke mindre etter å ha gjennomført en spennende og superhyggelig rockeprat med Ian Hunter i timene før konserten. Et møte med en spennende og stor artist som Ian Hunter er jo nærmest som å bli dratt direkte inn i en levende rockehistorisk reise.

Gled dere til et større intervju og spennende redaksjonell omtale om historien Ian Hunter som blir publisert her på Rockman senere folkens. Kanskje også noen spennende rockemyter blir avslørt? Stay tuned!

Konserten med Ian Hunter & The Rant Band på John Dee innfridde forventningene til fulle. En enorm solid konsert med skikkelig energisk trøkk fra første til siste låt. Dette var tydeligvis ikke kvelden for å nyte de fantastiske ballader som Ian Hunter jo er godt kjent for. Nei…denne kvelden var det rockeren Ian Hunter med full trøkk og rock n` roll fra begynnelsen til slutt. Et fullstappet konsertlokale lot seg engasjere med full allsang på alle de kjente refrengene fra låter som bl.a. «All The Young Dudes», «Roll Away The Stone», «All The Way From Memphis» osv. Kveldens setlist var m.a.o. en god blanding av de store låtene fra tiden i Mott The Hoople, som soloartist og mange låter fra det nye albumet. Wahooo! En svært imponerende konsert!

Gikk du glipp av konserten på John Dee? La oss håpe og be om at Ian Hunter & The Rant Band også legger turen innom Norge under festivalsommeren 2013. For…dette fortjener du virkelig å få med seg.

Del dine kommentarer

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her )