Connect with us

Musikk

Ian Hunter (Mott The Hoople) er i studio og spiller inn ny musikk – Se bilder fra innspilling i studio!

Published

on

Promobilde - Ian Hunter

Rockelegenden Ian Hunter (82) kjent fra bl.a. det legendariske rockebandet Mott The Hoople og samarbeid med avdøde David Bowie er nå i studio og spiller inn ny musikk.

Her ser du publisert bilder fra studio som er publisert bl.a. på Ian Hunter`s offisielle facebookside:

Les også: Ny fet låt: Mike Campbell (ex. Tom Petty & The Heartbreakers) feat. Ian Hunter

Ian Hunter er blant rockens aller største låtskrivere med en låtkatalog sprengfull med fantastiske låter som strekker seg helt tilbake fra hans sin tid som frontfigur i legendariske Mott The Hoople på 70-tallet, i samarbeid med David Bowie, den unike gitaristen Mick Ronson og gjennom en fantastisk mangeårig solokarriere. Ian Hunter har gjestet Norge til glede og med stor suksess en rekke ganger de senere årene. Et av de kanskje største norske konsertøyeblikk med Ian Hunter er nok konserten som ble gjennomført 29 og 30. januar 2002 på Sentrum Scene i Oslo sammen med bl.a. våre dyktige norske artister Torstein Flakne (gitar), Kjetil Bjerkstrand (keyboard), Sven Lindvall (bass) og Trondheimssolistene. Denne konserten er spilt inn og utgitt på DVD under tittelen «A Very Special Night with Ian Hunter» og er et «must have» for alle musikkelskere.

Et av de virkelige store høydepunkt er når Hunter fremfører den emosjonelle låta «Michael Picasso» som er en hyllest til hans avdøde nære venn og artistkollega Mick Ronson som tragisk døde i 1993. Her kan du se fremføringen av låta fra konserten:

Ian Hunter har gjennom sin solokarriere utgitt en rekke meget sterke album. Hans siste studioalbum «Fingers Crossed» som ble utgitt med The Rant Band ble utgitt i 2016, så et nytt album nå vil være svært spennende.

Her kan du sjekke ut vår spilleliste med våre utvalget topp 20 Ian Hunter favorittlåter:

Trykk her for å følge spillelista

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Låta som bidro til Mott The Hoople sitt store gjennombrudd på 70-tallet var en gave fra David Bowie til bandet som han ble stor fan av. «All The Young Dudes» ble utgitt på Mott The Hoople sitt album med samme tittel i 1972. I forbindelse med The Freddie Mercury Tribute Concert som var en konsert til minne om Queens vokalist Freddie Mercury, som døde av aids 24. november 1991 og som ble gjennomført på Wembley stadion i London 20. april 1992 så ble låta «All The Young Dudes» fremført sammen med David Bowie, Mick Ronson og Queen.

Her kan du sjekke ut den fantastiske fremføringen:

Eller hva med denne fantastiske versjonen?

Les også: Her er oversikten over artistene i 70-åra som fortsatt «still rocking»

Er du klar for ny musikk med Ian Hunter?

– Har du opplevd Ian Hunter live? Har du noen favorittlåter?

Skriv i kommentarfeltet og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook ( her )