Connect with us

annonser

Det kanadiske hardrock bandet Monster Truck åpner for Nickelback i Oslo Spektrum 4. september

Published

on


(photo credit: Brooks Reynholds)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det hard rockende kanadiske bandet Monster Truck returnerer tilbake til Europa sammen med Nickelback og spiller i Oslo Spektrum 4. september 2016.

Bandets gitarist Jeremy Widerman sier: – Det skal bli veldig morsomt å gjøre en skikkelig tour gjennom Europa og Storbritannia og spille på steder vi har lengtet etter å besøke. Vi er også veldig stolte av å få spille som oppvarmingsband for kanadiske landsmenn på noen av de beste konsertsteder i verden.

 

Her kan du sjekke ut full turneliste for Monster Truck

Bandet er også aktuelle med deres nye studioalbum «Sittin ‘Heavy» som allerede har fått gode anmeldelser og ligger blant annet inne på ukens toppliste «100 % punchy» her på Rockman. Denne «must have» spillelista består av 20 anbefalte fete rockelåter som oppdateres ukentlig hver fredag. De siste oppdaterte låtene finner du alltid øverst på spillelisten slik at du lett skal kunne finne «siste nytt». Dermed har du alltid også en ny fet og fresh spilleliste til å nyte i helgen og den påfølgende uken.

For og legget til å følge spilleliste på Spotify: trykk her Apple Music (TBA) – Tidal (TBA)

Sjekk også våre fete rocka spilleliste «100 % feeling»

Monster Truck følger de gamle rocketradisjoner ved å bygge seg opp gjennom en konstant touring og har allerede også spilt oppvarming for bl.a. Guns N` Roses, Slash, Alice In Chains, ZZ Top, Buckcherry, Rival Sons og Vista Chino og nå også for Nickelback.

Gitarlegenden Slash har lenge vært en stor fan av bandet og Dee Snider (Twisted Sister) har allerede uttalt at han ikke kan få nok av dette sterke bandet

– «Holy fuck, this band rocks»,– Dee Snider

Hva synes du om Monster Truck?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement