Connect with us

annonser

Ritchie Blackmore: «Dette er den beste Rainbow lineup vi noen sinne har hatt!

Published

on

Ritchie Blackmore sier at den nåværende inkarnasjonen av RAINBOW er «den beste oppstillingen» bandet noensinne har hatt.

Blackmore trakk seg bort fra sin renessansen-inspirerte musikkmerke med BLACKMORE’S NIGHT for første gang i 2016 for å utføre en håndfull show med en helt ny serie av bandet han hadde dannet etter å ha avsluttet DEEP PURPLE.

RAINBOW nyeste dannelsen inkluderer vokalist Ronnie Romero, opprinnelig fra Chile, men nå bosatt i Madrid, Spania, samt Stratovarius keyboardist Jens Johansson, Blackmores NATT trommeslager David Keith, bassist Bob Nouveau (aka Robert «Bob» Curiano, ex-Blackmores Night), og backing sangere Candice Night og Lady Lynn.

Spurt av Eclipsed magasin om hans mer dempet spillestil og mindre aggressiv tilstedeværelse på scenen i forhold til Regnbuens tidligere dager, Blackmore sa: «Jeg tror at Ronnie er en veldig god utøver, og han gir resten av oss frihet til å konsentrere seg om hva vi For en stund trodde jeg at det er veldig viktig å være veldig fort på gitaren, og noen av sangene trenger den slags raske spill, men på et tidspunkt i karrieren visste jeg at jeg ikke vil komme fra A til B med så mange notater som mulig. I dag tror jeg mindre er mer. Ser tilbake på våre første [comeback] show [i 2016], tror jeg at vi skulle ha økt litt mer og showene ville vært mye bedre. Jeg tror også at jeg ikke virkelig utførte hver sang av settet ganske bra. «

Ved å legge til at «å spille med ukjente musikere er mye mer inspirerende» enn å dele scenen med veletablerte artister, sa Ritchie at «det er veldig morsomt å spille med dette bandet. De andre gutta blir stadig mer selvsikker. Og Ronnie Romero er en fantastisk sanger. På den andre siden er jeg glad for å spille for alle fansen som vokste opp med min gamle musikk. Utstillingene i de store salene eller arenaene er nesten helt solgt. «

På spørsmål om hvordan han vil sammenligne dagens RAINBOW utvalg til alle de andre, Ritchie sa: «Jeg vil si noe nå som sannsynligvis skal uroe mye Cozy Powell og [Ronnie James] Dio fans, men det er egentlig hvordan jeg tenker: dette lineup er den beste oppstillingen RAINBOW noensinne har hatt. På den andre siden er jeg alltid i nå på scenen og av scenen, noe som betyr at jeg alltid hadde elsket dagens utvalg av et hvilket som helst band jeg var mest i. «

Tidligere RAINBOW og DEEP PURPLE vokalist Joe Lynn Turner fjor slengte Blackmore for gitaristen beslutning om å gå ut og utføre de to bandene klassisk materiale med en ny gruppe musikere i stedet for å reformere RAINBOW med en mer ‘autentisk’ lineup.

Mindre kritisk til det nye RAINBOW lineup var tidligere DEEP PURPLE bassist / vokalist Glenn Hughes, som innrømmet å Metal Express Radio fjor at han hadde sett noen YouTube-klipp av den nye RAINBOW lineup opptre i 2016. «Singing Ronnie [James Dio] sanger behov en spesiell type sanger og jeg tror den unge killen gjorde en rimelig god jobb, og jeg tror Ritchie kan godt ha funnet fyren for ham, «sa Hughes om Romero. «Han var sikkert en god passform for RAINBOW.»

Etter at Ritchie forlot DEEP PURPLE for siste gang i 1993, reformerte han RAINBOW for ett album (1995s «Stranger In Us All») og en turné som avsluttet ting i Danmark i 1997.

sssssssssssssss

Continue Reading
Advertisement