Connect with us

Musikkfestivaler

Årets feteste festival intimscene? – Se kul animasjonfilm!

Published

on


Den tradisjonsrike solide Notodden Blues Festival gjennomfører store endringer i både scenearrangement og publikumsfasiliteter til årets festival som gjennomføres i perioden 30. august – 2. juli på Notodden.

«Vi styrker det som viste seg å være det som folk likte aller best ved festivalen i fjor. Notodden torg styrkes som selve «hjertet i festivalen» og som den store møteplassen i Notodden sentrum. «Bluesen» på Notodden blir superkompakt og publikumsvennlig». – Jostein Forsberg, Festivalsjef

Se animasjonsfilm for presentasjon av nye spennende endringer:

Nytt festivaltorg

Det populære festivaltorget har fått en oppjustering med flere sitteplasser, et økt tilbud i vareutvalget på forfriskninger, og Bølgen & Moi står for kvalitetsgaranti på mattilbudet. I «Hesteskoen» blir det egen Beer Garden med et stort utvalg i ulike øltyper. Nytt av året er samarbeid med Lindheim Ølkompani og Fjellbryggeriet. Fra festivaltorget er det kun få skritt til de ulike konsertarenaene. Notodden Blues Festival fremstår med andre ord som mere intim, lettere tilgjengelig og med økt kvalitet på komfort og servering. Fra festivaltorget blir det kun få skritt til musikkopplevelsene i Hovigs Hangar, Teledølen og Folk & Blues Stage.

Ny og spektakulær Hovigs Hangar

Hovigs Hangar har fått en solid oppjustering og blir en opplevelse i seg selv. Arenaen har fått tak over det hele som sørger for at du står tørt og godt uansett værtype. Det er slutt på behov for regnponchoer og stjålne blikk på værmeldingen. Robert Plant, George Thorogood & the Destroyers, Beth Hart og alle de andre artistene på Notodden 2015 opplever du tørt og godt uansett. Nye Hovigs Hangar har publikumskapasitet på 6500 med tribuner og flere sitteplasser, samtidig som man beholder den gode klubbfølelsen.

Satsing på et sterkt klubbprogram

I tillegg til en nye Hovigs Hangar kan publikum oppleve det beste innen nasjonal og internasjonal blues, soul og rock & roll på tradisjonsrike Bellman Pub og på den flotte livescenen i Bok & Blueshuset. Ved siden av Teledølen huser disse festivalens tradisjonsrike satsing på et sterkt klubbprogram. Europas beste bluesopplevelse er blitt enda bedre!

Notodden Blues Festivals nettside for praktiske opplysninger og oppdatert artistprogram: trykk her >

Les også:

–  Her er Notodden Blues Festivalsjefens favorittlåter fra årets festivalartister

Et paradis for musikkelskere

#RMROCK #RMBLUES #RMMUSIKKFESTIVALER #RMKONSERTER

PS! Vi  dekker årets Notodden Blues Festival!

«Like» oss på Facebook og få daglige ferske musikknyheter direkte til siden din:

 

Continue Reading
Advertisement