Connect with us

Rock

Albumaktuelle Slipknot til Norge!

Published

on

Multiplatinum og Grammy-vinnende Slipknot returnerer til Norge og Oslo Spektrum 10. februar 2015. Bandet er kjent for sitt mildt sagt oppmerksomhetsvekkende image, en aggresiv musikkstil, for ikke glemme energiske og kaotiske (i positiv forstand) konserter. Bandet har siden slippet av det selvtitulerte debutalbum fra 1999 hatt en stigende og fremadstormende karriere, og i disse dager, nærmere bestemt 20. oktober, slipper bandet albumet 5: The Gray Chapter.

 

Dette er utvilsom et etterlengtet comeback, som kommer seks år etter suksessen «All Hope Is Gone». Det er samtidig den første skiva uten bassisten Paul Gray og trommisen Joey Jordison.

Den melodiske og cachy låta «The Devil In I» er den første singelen fra bandets nyeste album. Låta gikk nylig inn på den engelske Radio1-lista, og med dette tar igjen Slipknot grep om verden. Vi kjenner alle til deres uhyggelige, kaotiske og spektakulære sceneshow, og nå – med helt nye masker – er de igjen klare for turné. Singelen The Negative One setter utvilsomt også standarden for albumet, og forventningene til albumet som helthet er stort.

 

 

Tirsdag 10. februar 2015 står Slipknot på scenen i Oslo Spektrum. Billetter i salg fredag 17. oktober fra kl 09:00.

Les også: Slipknots første nye låt på seks år >

Følg med på Rockman fremover for oppdaterte nyheter om Slipknot og andre spennende musikknyheter!

Sjekk også ut den fete oversikten Tidenes Beste Albumutgivelser og flere spennende albumnyheter: trykk her

#RMALBUMNYHETER #RMKONSERTER

Continue Reading
Advertisement