Connect with us

Musikk

1 uke igjen… Vinn fete Rammstein billetter til deg selv + en venn – Årets desidert feteste konsert!

Published

on

Photo credit: Jens Koch - Rammstein official press photo 2020

Nå er det kun 1 – en – uke til det som garantert kommer til å bli årets desidert feteste konsertopplevelseRammstein Bjerke Travbane søndag 24. juli 2022.

Konserten vil avholdes på Norges nye stadionarena, Bjerke Travbane og startskuddet til «Stadion-Bjerke» blir med pyroheltene Rammstein og deres majestetiske liveshow.

I 2019 inntok Rammstein, sammen med 30.000 tilskuere, Ullevaal Stadion med den største sceneproduksjonen på norsk jord. Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre. I vår konsertanmeldelse fra konserten i Oslo 18.08.2019 var det rett og slett vanskelig å finne ord for å beskrive denne fantastiske konsertgalskapen. Innholdet av så enormt mye mengder av pyrotekniske effekter og andre elementer var så voldsomt at det slo absolutt ALT av det vi har opplevd tidligere. Rammstein på Ullevaal: Helt vanvittig fantastisk konsertgalskap

Les også: Se bilder og filmklipp fra tidenes feteste konsert – Rammstein i Oslo 18.08.2019

Stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Norges splitter nye konsertsted den 24. juli 2022 for det største og villeste showet Norge noen gang har sett!

Trykk her på konsertarrangør All Things Live nettside for mer informasjon om konserten

Vi feirer nedtellingen til årets feteste konsertopplevelse med fet konkurranse!

Vinn fete Rammstein billetter til deg selv + en venn!

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» gjerne Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Heldig vinner trekkes onsdag 20 juli 2022. 

Navn på vinner blir offentliggjort på Rockman.no samme dag. Lykke til!