Connect with us

vg-nett

Zacharias – Nytt spennende norsk rockeband!

Published

on

Rockebandet Zacharias er nok et godt eksempel på at Sørlandet og Kristiansand har klart å inspirere mange unge talentfulle artister til å ta steget fullt ut, arbeide hardt og utgitt et album.

Kristiansandsbandet Zacharias består av de unge dyktige og talentfulle artistene Mats Jakob Nesmann (trommer), Sindre Sannes (gitar & vokal), Mats Vennerberg (gitar & vokal) og Håkon Øyen (bass, keyboard & vokal).

Bandets debutalbum «In The Maze» ble utgitt i sommer etter over 2 års intens arbeid.

Albumet er imponerende sterkt og inneholder 9 velproduserte og spennende låter. Musikksjangeren varierer innenfor ulike rockesjangere, men det kan tyde på at progrock ligger deres hjerte nærmest. At unge artister lar seg begeistre og inspirerer av denne rockesjangeren er i seg selv spennende. Skulle man trekke frem noe låter spesielt, er det absolutt å anbefale låta «Vampire». Låta inneholder mange spennende gitarpartier og et kult vokalrefreng der stemmen nærmest «sprekker» på de høyeste partiene. Men på en særegne og kul måte som også bidrar til å gi låta et spennende særpreg. Utvilsomt Rockmans favorittlåt fra albumet.

Zacharias har fått anledning til å spille på ulike scener, også under årets Quartfestival. Zacharias vil vi garantert få se på flere scener i tiden fremover.

Besøk deres MySpace side for å lytte til utvalgte låter fra deres album: trykk her>

For å laste ned albumet på Itunes: trykk her>

 

Vi ønsker Zacharias lykke til videre fremover!


Skriv din kommentar eller en hilsen til Zacharias!

Bandet vil med jevne mellomrom besøke siden og gir deg helt sikkert en kommentar tilbake dersom du skulle ha noe spørsmål om bandet eller deres musikk.


 

Add Rockman på Facebook å få bl.a. tilgang på spennende artistbilder:

  

Continue Reading
Advertisement