Connect with us

Musikk

Wig Wam «Do You Wanna Taste It» trender videre med «Peacemaker»- Nå totalt over 7 millioner streams

Published

on

Foto: All Things Live - Wig Wam

Wig Wam er tilbake med «et smell». Bandets comeback har fått en vanvittig «flying start» i forbindelse med at deres klassiske 2010-hit «Do You Wanna Taste It», som kjent nå for de fleste, er valgt som åpningssekvensen til serien i den nye D.C. Comics superheltserien «Peacemaker» fra Hollywood-filmskaper James Gunn.

Musikk filmklippet ovenfor som er publisert av tv kanalen HBO Max trender i øyeblikket på YouTube som #10 på vei opp og har alene for øyeblikket oppnådd snart 3,5 millioner streams.

Amerikanske D.C. Comics har også publisert det samme klippet som viser for øyeblikket over 800 000 streams. Tar vi i tillegg med originallåta ovenfor som nå har fått en enorm boost på Spotify og som for øyeblikket viser over 2,7 millioner streams, så har låta nå oppnådd:

Fantastiske over 7 000 000 streams.

Utrolig gøy på vegne av norsk rock og ikke minst bandet Wig Wam.

Åpningssekvensen til serien med Wig Wams klassiske 2010-hit «Do You Wanna Taste It» har allerede tatt verden med storm, og har skapt den største buzzen for bandet på over 10 år.

I vår tidligere omtale skrev vi om Wig Wam comeback med både nytt album, «Never Say Die» og nyheten om at bandet nå representeres av konsertgiganten All Things Live.

“For en som har hatt alle roller i dette bandet, inklusive plakat-oppheng, er det utrolig befriende og deilig å vite at vi nå ENDELIG er i de aller, aller beste hender på management og booking. For aller første gang i min karriere kan jeg nå fokusere på å være artist og frontman i Wig Wam. Gleder meg til fortsettelsen!! – Åge Sten Nilsen

Wig Wam ble grunnlagt i 2001 og tre år senere ga de ut sitt debutalbum «667.. The Neighbour of the Beast». Året etter vant de den norske finalen i Eurovision Song Contest med megahiten «In my Dreams» som toppet de norske hitlistene i 6 uker og holdt seg på topp 10 i hele 19 uker. Bandet gjorde etter hvert stor suksess både i Norge og i utlandet og mottok både gull- og platinapriser for sine utgivelser «In My Dreams» (singel), «Hard To Be A Rock’n’Roller» og «Wig Wamania».

Bare i 2005 spilte Wig Wam over 200 liveshow for mer enn 300 000 mennesker og i årene etter var bandet på turné i både Japan, Tyskland, Spania, Sverige, Frankrike, England og Italia. I 2010, samme år som «Do You Wanna Taste It» toppet listene, varmet bandet opp for megastjernene KISS i Oslo før de 3 år senere, 31. august 2013 la inn årene og holdt sin aller siste konsert.

Wig Wam planlegger turnè i nær fremtid!

Hold deg oppdatert på Wig Wam og norsk rock via Rockmans fete guide over norske rockeband.

Les også: Slik blir den norske festivalsommeren – Se komplett guide

Er du klar for konsert med Wig Wam?

Hvor vil du helt oppleve bandet?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her )