Connect with us

Musikk

HBO «Peacemaker» aktuelle The Cruel intentions med ny låt og musikkvideo – Sunrise Over Sunset

Published

on

Skjermdump av musikkvideo "The Cruel Intentions - Sunrise over Sunset (Official Video)" på YouTube

HBO «Peacemaker» aktuelle The Cruel Intentions har sluppet ny låt og musikkvideo.

Låta som har fått tittel «Sunrise over Sunset» er en hyllest til den berømte og legendariske Rainbow Bar & Grill i LA, bl.a. kjent for avdøde Lemmy fra Mötorhead sitt faste tilholdssted.

The Cruel Intentions sier følgende om låta: «Sunrise over Sunset er en hyllest til den legendariske Rainbow Bar & Grill i LA. Det er en bakrus-hymne som får deg til å holde festen i gang. En mimring av ville og sprø netter og en hyllest til alt som har med Rock n Roll å gjøre!»

Les også: Se trailer til ny dokumentar om Lemmy og tidenes feteste rockebar

Les også: Lemmy blir hedret med egen statue på Rainbow Bar and Grill

Det norske rockebandet The Cruel Intentions har sammen med bandet Wig Wam fått stor internasjonal oppmerksomhet i forbindelse med at den amerikanske TV-serien «Peacemaker», som strømmes på HBO Max, har valgt ut til sammen hele 4 låter fra deres kataloger.

Les også: The Cruel Intensions valgt med hele 3 låter til HBO serien «Peacemaker»

The Cruel Intentions offisielle pressebilde 2022

Oslo-baserte The Cruel Intentions ble grunnlagt i 2015, og består av Mats Wernerson (bass), Lizzy DeVine (vokal), Kristian Solhaug (gitar) og Robin Nilsson (trommer). Alle har tidligere vært involvert i en rekke forskjellige band. Spesielt Lizzy De Vine bodde flere år i Los Angeles hvor han var sanger og låtskriver for Vains of Jenna, et band som fikk sitt gjennombrudd med opptredener i filmene Jackass/Viva La Bam/Kat Von Dee’s LA Ink.

Med internasjonal anerkjennelse for deres vanvittig intense live-show, presenterer The Cruel Intentions en unik variant av sleaze rock i en moderne stil.

Guns N’ Roses møter Sex Pistols møter Buckcherry.

Hold deg oppdatert på The Cruel Intentions via Rockmans fete guide over norske rockeband.

Hva synes du om den nye låta?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her )