Connect with us

Musikk

Åge Sten Nilsen: -«For aller første gang i min karriere kan jeg nå fokusere på å være artist og frontman i Wig Wam»

Published

on

Pressefoto: Wig Wam - All Things Live

Wig Wam er tilbake med både nytt album, «Never Say Die» og ikke bare en, men to sanger i den nye D.C Comics superheltserien «Peacemaker» fra Hollywood-filmskaperen James Gunn. Det er den aller største glede å offentliggjøre at Wig Wam nå representeres av All Things Live melder selskapet i egen pressemelding.

“For en som har hatt alle roller i dette bandet, inklusive plakat-oppheng, er det utrolig befriende og deilig å vite at vi nå ENDELIG er i de aller, aller beste hender på management og booking. For aller første gang i min karriere kan jeg nå fokusere på å være artist og frontman i Wig Wam. Gleder meg til fortsettelsen!! Åge Sten Nilsen

Åpningssekvensen til serien med Wig Wams klassiske 2010-hit «Do You Wanna Taste It» har allerede tatt verden med storm, og har skapt den største buzzen for bandet på over 10 år.

TV-serien er en av verdens mest populære om dagen, og både Youtube-klipp og audio streames i milliontall. Nå er Wig Wam klare for å ta med hele sulamitten på turné og å feire livet og bringe moroa tilbake til rock’n roll scenen. 

Og her er den offisielle musikkvideoen fra albumet «Non Stop Rock N Roll» (2010)

Wig Wam ble grunnlagt i 2001 og tre år senere ga de ut sitt debutalbum «667.. The Neighbour of the Beast». Året etter vant de den norske finalen i Eurovision Song Contest med megahiten «In my Dreams» som toppet de norske hitlistene i 6 uker og holdt seg på topp 10 i hele 19 uker. Bandet gjorde etter hvert stor suksess både i Norge og i utlandet og mottok både gull- og platinapriser for sine utgivelser «In My Dreams» (singel), «Hard To Be A Rock’n’Roller» og «Wig Wamania».

Bare i 2005 spilte Wig Wam over 200 liveshow for mer enn 300 000 mennesker og i årene etter var bandet på turné i både Japan, Tyskland, Spania, Sverige, Frankrike, England og Italia. I 2010, samme år som «Do You Wanna Taste It» toppet listene, varmet bandet opp for megastjernene KISS i Oslo før de 3 år senere, 31. august 2013 la inn årene og holdt sin aller siste konsert.

Men nå, 9 år senere er altså Wig Wam endelig tilbake og det med et smell! 

Deres nyeste album «Never Say Die» har fått strålende anmeldelser i både norsk og internasjonal musikkpresse, hvor flere har gått så langt som å mene at det er bandets aller beste skive og med drahjelp fra «Peacemaker» har bandet en utrolig spennende tid i vente.

  • Wig Wam består av:
  • Glam (Åge Sten Nilsen) – Vokal
  • Teeny (Trond Holter) – Gitar
  • Flash (Bernt Jansen) – Bass
  • Sporty (Øystein Andersen) – Trommer

Sjekk også ut vår fete guide over norske rockeband.

Er du klar for Wig Wam?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement