Connect with us

Musikk

Wacken Open Air 2020 og flere internasjonale festivaler avlyses

Published

on

Photo credit: Luuk Wouters

Alle sommerens tyske rockemusikkfestivaler som blant annet inkluderer Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken Open Air og Bang Your Head Festival, er avlyst etter at den tyske føderale regjeringen forbød alle større begivenheter i landet på grunn av COVID-19-pandemien .

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel kunngjorde tentative skritt for å sakte begynne å føre landet tilbake til det normale, og forklarte at ingen store begivenheter som fotballkamper, konserter og festivaler vil være tillatt før tidligst i slutten av august. Arrangørene av Wacken-festivalen har nå offisielt avlyst årets festival og sier følgende om beslutningen på dere facebookside:

I tillegg avlyser flere og flere festivaler fortløpende årets arrangementer i tråd med at de ulike lands myndigheter fastsetter forbud mot arrangementer og på den måten gjør at force majeure-klausulen som er standard i de fleste kontrakter utløses, og alle involverte parter fritas for ansvar for mislighold.

Les også: Alle norske festivaler før 15. juni 2020 må avlyses

Hold deg oppdatert på situasjonen fremover via våre festivalguider vedr. bl.a. avlysninger og gjennomføringer av festivaler både i Norge og internasjonalt:

Trykk her for å sjekke ut vår norske og internasjonale festivalguider

Hvilke festivaler i Norge eller utlandet har eller har du hatt planer om å besøke i år?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook