Connect with us

vg-nett

Vinnere av festivalpass til Bergen Calling!

Published

on

Leserne som har sendt inn bildene ovenfor ble de første heldige som blir premiert for flotte «blinkskudd» i den pågående aktiviteten blant Rockmanlesere for å sende inn og dele sine beste konsertminner. Allysa Schei Nilsen,  Mats Johansen, Alexander Eilertsen og Ann Cathrin Bjelkåsen får alle 2 stk festivalpass til Bergen Calling dagsfestival, kan ta med seg en venn, og får oppleve disse spennende artister:

 Sjekk ut Bergen Calling`s offisielle nettsider for mer informasjon: trykk her>

Hundrevis av lesere har allerede bidratt med hundrevis av flotte konsert og stemningsbilder. For dere som allerede har sendt inn bilder, men dessverre ikke ble plukket ut denne gangen:

FORTVIL IKKE! 

 Det vil bli «bøttevis» med spennende premieringer fremover. Både dere som allerede har sendt inn bilder og alle andre som sender inn sine bilder fremover vil kunne vinne «drøssevis» med kule premier. For å se alle de kule konsertbildene så langt: trykk her>

Del dine konsertminner med hele det musikkelskende norske folk!

Vær oppmerksom på at ved å laste opp dine bilder, så samtykker du også til at Rockman eller VG Nett fritt kan bruke bilde(ene) på egne nettsider i presentasjoner eller omtaler.

For å laste opp dine bilder og videosnutter: Trykk her>

Alternativt kan du sende disse via mail: rockman@rockman.no, og merkes: konsertbilder.


Hver måned premieres de beste bilde(r) med kule premier!

Det vil bli trukket frem utvalgte bilder fra “bildebanken” som frontes i egen omtale på Rockman under månedens utvalgte konsertbilde(r) og som blir premiert med kul(e) premie(r).

Nå i festivalsommersesongen deler vi ut masse ekstrapermier! I perioden juni – august kan du derfor i perioder oppleve at det deles ut kule premier opptil 1 gang pr. uke.

Skal du på konserter og festivaler fremover? Pøs på med bilder!

Holde deg oppdatert på alle de spennende bildene som vil strømme på! 


Bli en del av Rockmangjengen!

Add Rockman som tilhenger på Facebook:

Som tilhenger får du bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å inviter ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement