Connect with us

Musikk

Vinn superfete Rammstein 2021 konsertbilletter til deg selv + en venn

Published

on

Foto: Skjermdump fra Rammstein promovideo "Europe Stadium Tour 2021" publisert på YouTube nedenfor

Vi feirer ukens gladnyhet der Rammstein i samarbeid med konsertarrangør All Thing Live og billettforhandler Eventim bekrefter ny dato for årets avlyste Norges konserter.

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

Vinn fete billetter til det største showet Norge noen gang har sett!

Etter de mange av årets nedslående konsert og festivalavlysninger, så ønsker vi nå å kunne bidra til litt ekstra god energi blant våre lesere ved å gi muligheten til å vinne superfete Rammstein konsertbilletter til seg selv + en venn, som kan benyttes til det største showet Norge noen gang har sett.

COVID-19 satte en stopper for årets planlagte konserter med de tyske pyroheltene i Rammstein. Granåsen Arena er ikke tilgjengelig neste sommer, men det er med stor begeistring at det bekreftes at konserten flyttes til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Dette betyr at begge de to årets planlagte Rammstein konserter slåes sammen til en gigantisk konsert, og at kjøpte billetter til årets avlyste arrangementer kan benyttes der. Her kan du lese mer detaljer om bl.a.

Les også: Se Rammstein «time-lapse» over bygging av den spektakulære scenen

«Vi er ekstremt glade for at konserten med Rammstein flyttes, og ikke avlyses. Vi har snakket med Leangen Travbane om samarbeid i mange år, og det er helt fantastisk at vi endelig har landet på noe. Dette er det perfekte showet for en arena som dette og kvelden vil gå inn i historiebøkene!» – Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i All Things Live

Vinn fete Rammstein billetter til deg selv + en venn!

– Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Tips: Inviter med deg alle dine venner som du tror vil sette pris på en slik vannvittig fet konsertopplevelse. Blir du trukket ut som den heldige vinner, så gjennomfører du en egen «intern» trekning blant de du har invitert med deg, så blir den heldige du har trukket ut den du tar med deg.

«Like» gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner som trekkes ut Søndag 7. juni 2020. og offentliggjort på Rockman.no.

Lykke til!