Connect with us

Musikk

Vinn superfete «Prog rock at Sea» cruise og konsertbilletter til deg selv + en venn 5 til 7. mai 2023

Published

on

Foto: Promobilde for arrangement Prog At Sea 2023 + skjermdump Threshold "Small Dark Lines" video på YouTube

En herlig rocka opplevelse!

DFDS og We Låve Rock (WLR) har gleden av å invitere til Prog At Sea cruise 5 – 7. mai 2023. Båten går fra Oslo kl.15:00 fredag 5. mai til København og returnerer til Oslo 7. mai kl.10:00.

På dette fete rockecruiset har arrangøren gleden av å presentere Dim Gray, pop-prog-rockbandet som har tatt Europa med storm sommeren 2022. De har spilt på festivaler i hele Europa etter å ha åpnet WLRF2022 og varmet opp for legendariske Marillion i Stockholm.

Trykk her for å sjekk ut mer om bandet på deres offisielle nettside

Wobbler trenger vel ikke noen videre presentasjon som en av Norges største prog-rockband pr. i dag. De vil servere sine herlige komposisjoner med melodiøs, teknisk musikk, og innslag av både Yes og andre 70-tallsband som de henter inspirasjon fra.

Trykk her for å sjekke ut mer om bandet på deres offisielle nettside

Lazuli (Frankrike) vil avslutte fredagen i kjent stil. Med sine spesielle instrumenter og lekenhet vil de trolig gjøre som i sommer på Night Of The Prog: La alle sitte igjen med et smil rundt munnen før de går og legger seg på sine lugarer. Lazuli har vokst til å bli et stort internasjonalt band som leverer til 100 % på sine konserter. Bandet vil spille konserter både fredag og lørdag.

Trykk her for å sjekke ut mer om bandet på deres offisielle nettside

Lørdag åpner konsertkvelden med Saluki, som startet allerede på 70-tallet. De kom tilbake og leverte ny musikk for noen år siden. Nå har de laget flere nye låter som vil bli presentere denne kvelden. Her snakker vi om musikere med over 50 års erfaring og stor spilleglede.

Trykk her for å sjekke ut mer om bandet på deres offisielle nettside

Etter Lazuli`s andre konsert kan publikum glede seg til et fyrverkeri av prog-rock-metall i salig blanding med melodien i fokus. Fra England kommer Threshold med Karl Groom i spissen. De har akkurat levert et nytt kanonalbum. Denne avslutningen på lørdagen vil gi de som fortsatt har hår igjen bakoversveis og en herlig rocka opplevelse.

Sjekk bare her:

Trykk her for å sjekke ut mer om bandet på deres offisielle nettside

I tillegg til seks konserter, koselige lugarer, god mat og drikke vil publikum kunne mingle med trivelige musikere, representanter fra WLR og andre prog-interesserte. WLR vil også stille med Vinyl Shop på cruiset, der man kan plukke med seg god musikk på vinyl på veien hjem.

Trykk her for å bestille billetter på DFDS nettside

Vinn superfete «Prog rock at Sea» cruise og konsertbilletter til deg selv + en venn!

I denne fete «premiepakken» inkluderes i tillegg til konsert og båtbilletter også lugar, frokost , wifi.

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 26. mars 2023 kl. 23.59 

Konkurransen er et samarbeid mellom DFDS, WLR og Rockman