Connect with us

Musikk

Vinn fete Mayhem 40 års jubileum konsertbilletter & signerte album til deg selv + en black metal venn

Published

on

Photo credit: Håvard Nesbøe - Mayhem at Tons Of Rock 2023

2024 markerer 40-årsjubileet for det legendariske black metal-bandet Mayhem.

Dette skal feires på Sentrum Scene i Oslo lørdag 11. mai, med en helt spesiell konsert av bandet som vil bli en uforglemmelig kveld som ingen Mayhem eller black metal fan vil gå glipp av.

Trykk her for å sikre deg billetter via Ticketmaster

Les også: Mayhem bekrefter eksklusiv 40 års jubileumskonsert i Oslo 2024

Mayhem ble dannet på Langhus i 1984, og har en voldsom historie preget av dramatikk og mystikk. Likefullt har de klart å holde på sin posisjon som pionérer og videreutviklere av black metal, og bandet har fortsatt en enorm fanskare rundt om i verden. Flere av utgivelsene er blant milepælene innen ekstremmetal, og «De Mysteriis Dom Sathanas» står 28 år senere fortsatt som et av de definerende black metal-albumene. Rått, primalt, nokturnt og kaldt!

«I 2024, bryter vi den storslåtte 40-års grensen med ikoniske Mayhem. En kveld som vil vibrere gjennom tidens tåke, en eksklusiv opptreden på Sentrum Scene. Dette blir en uforglemmelig natt, en sonisk eksplosjon som enhver sann Mayhem-tilhenger bør oppleve». – Morten/ Mayhem

Mayhem er også aktuell med deres nye fete livealbum «Daemonic Rites» som ble sluppet 15. september i år. Albumet er som et omfattende blikk på det legendariske bandets unike og intense opptredener fra forskjellige byer rundt om i verden de siste to årene.

Albumet er også som en spennende sonisk reise. Et vitnesbyrd om Mayhems enestående liveopptredener og en fantastisk «oppvarming» til neste års jubileum.

Vinn fete Mayhem 40 års jubileum konsertbilletter & signerte album

Nå kan du delta i vår konkurransen i samarbeid med Mayhem, der du kan vinne fete billetter og i tillegg signerte vinylalbum av nevnte livealbum «Daemonic Rites» til deg selv + en venn.

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. (frivillig) «Følg/ like»  Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. 

Siste frist for å delta er 30.11. 2023 kl. 23.59