Connect with us

Nyheter

Vil du spille på Tons Of Rock sammen med Black Sabbath og Alice Cooper?

Published

on


(photo credit: Rockman)

Norsk Tipping, Rockman og Tons of Rock kan innfri den store drømmen.

Norges største rock & metal festival Tons of Rock går av stabelen på Fredriksten Festning i Halden 23 – 25. juni 2016. Festivalen opplever enorm pågang og rekordsalg. Nå er det kun 1000 festivalpass igjen, og billetter kan du kjøpe her

Det er ikke rart at festivalen vekker stor begeistring. Legendene Black Sabbath med Ozzy Ozbourne i spissen er på sin avskjedsturne, og gjør sin siste konsert i Norge på Tons of Rock. Alice Cooper & Megadeth gjør sine eneste Norgeskonserter der i 2016, og blant de over 40 andre bandene kan vi nevne storheter som Ghost, Europe, Rival Sons, Amon Amarth, Behemoth, Raga Rockers og, Sixx:A.M.Tons of Rock er fullbooket for 2016, og festivalen har enorm pågang av band som ønsker å spille på festivalen.

Nå går Tons Of Rock, Norsk Tipping og Norges feteste musikkmagasin Rockman sammen om å løfte frem et spennende norsk band, og har en fantastisk premie. Kriteriet for å melde seg på konkurransen er at dere er tilgjengelige for å spille på Tons of Rock 24. juni. 

Denne fantastiske premien får den heldige vinner:

– Spille på Tons of Rock  24.Juni: Inkludert backline, crew, catering og overnatting.

– Kr. 15 000,- i stipend fra Norsk Tipping for videre satsing.

– Intervju med Rockman 

Slik fungerer konkurransen

Om du spiller i et norsk band som spiller rock eller metal, så kan du sende inn noen linjer om dere selv samt link til 1 låt til: tonsofrock@rockman.no. Husk også å oppgi kontaktperson og telefonnummer slik at vi om nødvendig kan få kontakt med dere. 

Siste frist for å melde seg på i konkurransen er fredag 3. juni kl. 23.59.

En egen fagjury vil så plukke ut 5 – fem – band som går videre til en egen leserbasert avstemming her på Rockman. Denne avstemmingen vil bli gjennomført i perioden mandag 6. juni – søndag 12. juni kl. 23.59.

Kjenner du noen flinke band?

Tips bandet ved å dele omtalen videre fra Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement