Connect with us

Musikk

Vakker metalmelankoli: – Opplev konsertgaven Katatonia + Sólstafir + SOM på Rockefeller 24.02.23

Published

on

Fredag 24. februar kan du oppleve en unik «konsertgave» bestående av de fantastiske metalband Katatonia, Sólstafir og SOMRockefeller i Oslo. Dette vil garantert bli en vakker unik metalmelankolsk «opplevelsespakke» av de helt sjeldne.

Katatonia

Katatonia tar oss igjen på nytt inn i sitt vakre og gufne mørke. Melankolien har alltid vært tungt til sted i Katatonias musikk, så også på fjorårets «City Burials», bandets 11. album. Svenskene var sammen med band som Paradise Lost og My Dying Bride med på å definere den gotiske sjangeren tidlig på 90-tallet, men de har med årene fått et mer komplekst lydbilde med rom for klassisk og folkemusikk, og en mer progressiv retning. Men forvent fremdeles episke komposisjoner og en grunnleggende dyster stemning når de nå kommer til Oslo.

Mer informasjon om bandet finner du på deres nettside her

Sólstafir

Islandske Sólstafir har lagt verden for sine føtter med sin kardinalregel: Det finnes ingen regler. Med sin blanding av klassisk rock og avantgarde og fortid som svartmetallband er hovedfokus på det atmosfæriske og emosjonelle. Bandet etterstreber å forvandle smak og tekstur om til lyd med tekster som har dreid mer i retning av vår åndelige kontakt med naturen. Denne suksessformelen fortsatte de med på siste og sjuende album «Endless Twilight of Codependent Love»

Mer informasjon om bandet finner du på deres nettside her

SOM

Etter anerkjennelsen som ble høstet av 2018-debuten «The Fall», hadde gruppen (bestående av nåværende og tidligere medlemmer av Constants, Junius og nylige Grammy-nominerte Caspian) planlagt å gå inn i studio i 2020 for å spille inn oppfølgingen. Imidlertid tvang pandemi og lockdown dem til å improvisere og spille inn helt eksternt, og produserte 2021s den saftige EP`en «Awake». Denne nye arbeidsflyten redefinerte SOMs prosess, som førte til fullføringen av deres nye album. Dens konsise komposisjoner balanserer grove riff med luftige vokallinjer som vil appellere til både fans av Deftones og Tame Impala.

Mer informasjon om bandet finner du på deres nettside her

Denne konserten er ny dato for den avlyste konserten 25.02.22. Kjøpte billetter til den avlyste konserten gjelder på ny dato.

PS! Det er få billetter igjen til konserten, så det kan være lurt å sikre seg NÅ!

Trykk her for å sikre deg dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Klar for Katatonia + Sólstafir + SOM?

– Har du opplevd noen av disse band live tidligere?

Skriv og del gjerne konsertbilder/ filmsnutter på Rockman facebook (her)