Connect with us

Musikk

Ozzy Osbourne i tårer: – Avlyser Europaturnè 2023 m/Judas Priest og all fremtidig turnèvirksomhet

Published

on

Skjermdump av Ozzy Osbourne video "Ordinary Man" 2020

Ozzy Osbourne bekrefter i dag at han dessverre må avlyse årets planlagte Europaturnè med special guests Judas Priest som skulle starte 3. mai i Helsinki, Finland. Europaturnéen sammen med Judas Priest var opprinnelig satt til 2019 og deretter utsatt tre ganger.

Les også: Ozzy Osbourne med Judas Priest utsetter og bekrefter ny Europaturnè i 2023

I et eget innlegg publisert bl.a. på sin offisielle facebookside skriver Ozzy blant annet:

«Dette er sannsynligvis noe av det vanskeligste jeg noen gang har måttet dele med mine lojale fans. Som dere kanskje alle vet, hadde jeg for fire år siden, denne måneden, en stor ulykke, der jeg skadet ryggraden. Mitt eneste formål i løpet av denne tiden har vært å komme tilbake på scenen. Sangstemmen min er fin. Men etter tre operasjoner, stamcellebehandlinger, endeløse fysioterapiøkter og sist banebrytende Cybernics (HAL) behandling, er kroppen min fortsatt fysisk svak. Jeg enormt ydmyk og takknemlig over måten dere alle tålmodig har holdt på billettene deres i hele denne tiden, men jeg har nå innsett at jeg ikke er fysisk i stand til å gjennomføre mine kommende Europa/UK-turdatoer. Jeg kunne rett og slett ikke takle reisen som kreves. Tro meg når jeg sier at tanken på å skuffe fansen min virkelig «Fucks me up» mer enn du aner. Jeg hadde aldri forestilt meg at mine turnédager skulle ende på denne måten. Teamet kommer med ideer til hvor jeg evt. kan kunne opptre uten å måtte reise fra by til by og land til land»

«Jeg vil takke familien min … bandet mitt …….besetningen … mine mangeårige venner, Judas Priest, og selvfølgelig fansen min for deres endeløse engasjement, lojalitet og støtte, og for at de har gitt meg det livet jeg aldri har noen gang. drømte jeg ville ha. Jeg elsker dere alle…» Ozzy Osbourne

Da er det dessverre endelig. «No more tours II» som var Ozzy sin tittel på sin siste turnè som startet april 2018 og avluttet 31. desember samme år ble han aller siste turnè i ordets rette forstand. Trøsten kan være at det vil bli gjennomført en og annen konsert i England, men konsert her hjemme i Norge og/ eller Skandinavia ser nok dessverre ut til å være utelukket for all fremtid.

Her er et bra eksempel på fantastisk konsertminne:

Del dine Ozzy/ Sabbath konsertopplevelser

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)