Connect with us

Nyheter

Trash Metal legendene Anthrax stormer inn på «Hottest Topp 20»

Published

on


(Photocredit: Jimmy Hubbard)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det amerikanske trash metal bandet Anthrax som slapp sitt siste album «For All Kings» 26. februar i år «stormer» nå inn på Norges feteste spilleliste «Hottest Topp 20» med albumlåta «Blood Eagle Wings».

«Hottest Topp 20»

(spillelisten er oppdatert pr. uke 16)

For å høre låtene i sin helhet:

Følg listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( TBA ) eller Tidal ( TBA )

For å følge Rockman på Spotify ( trykk her )

Spillelista «Hottest Topp 20» skapes i samarbeid med våre lesere og er basert på de låtene som er «Hottest på øret» akkurat nå. Listen oppdatertes mandager hver uke fremover, basert på de låter som har fått flest stemmer fra leserne.

Kvelertak klatrer på listen

Det norske suksessfulle rockebandet Kvelertak klatrer videre på listen og er nå plassert på 7. plass med låta «Mjød» som er hentet fra deres debutalbum «Kvelertak» som ble utgitt i 2010. Den sterke låta «Berserk» som er hentet fra deres kommende album «Nattesferd» plasserer seg nå på en sterk 8. plass.

Legendarisk låt fra Megadeth inn på listen

Norgesaktuelle Megadeth som skal spille på årets Tons Of Rock er ny på listen denne uken med den sterke låta «Holy Wars….The Punishment Due» som ble utgitt på deres kritikerroste studioalbum «Rust In Peace» som ble utgitt i 1990. Albumet er også det første album der gitarist Marty Friedman og trommeslager Nick Menza deltar.

Indie rockerne Field Music inn på listen

Det engelske indie rock bandet Field Music som ble etablert i 2004 har i år sluppet sitt sjette studioalbum «Commontime» og har nå blitt stemt inn på listen av leserne med åpningssporet «The Noisy Days Are Over».

Disse låtene røk ut denne uken

De tre låtene som falt ut av listen denne uken var «Ten Stones» (Sublime Eyes), «In Chains» (Shaman`s Harvest) og «Bad Reputation» (Adelitas Way).

Sjekk også ut spillelistene: «Hotlist 1970» og «Hotlist 1980»

 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn.

Jakten på nye spennende låter er evigvarende og hva er ikke mer hyggelig enn å oppdage ny og spennende musikk?  Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Vi anbefaler deg å besøke denne listen jevnlig fremover for sjekk ut de hotteste låtene og stadig finne nye spennende låttips til spillelista di fra alle dine musikkvenner.

Bidra til å øke engasjementet

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om hvorfor du digger nettopp DEN låta mest akkurat nå i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slikt er spennende informasjon som skaper hyggelig engasjement.

Continue Reading
Advertisement