Connect with us

Musikk

Tony Iommi bekrefter i nytt intervju mulighet for gjenforening og konsert med Black Sabbath

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Black Sabbath, Tons of Rock 2016

I et helt nytt intervju med Liz Barnes fra Planet Rocks «My Planet Rocks» som bl.a. er gjengitt av Blabbermouth.net, ble den legendariske gitaristen Tony Iommi spurt om «that’s really it» for Black Sabbath? Han svarte: «Du kan aldri si aldri, kan du? Vi har visst i dette bandet at du aldri kan si: ‘Det kommer aldri til å skje igjen’, for hver gang vi sa det, har det . Vi trodde aldri vi skulle komme tilbake med Ozzy de første årene. Vi trodde aldri vi skulle komme tilbake med Ronnie James Dio igjen; det gjorde vi. Vi trodde aldri vi skulle ha Ian Gillan i bandet , men vi gjorde det. Så du kan bare ikke si at det aldri kommer til å skje.»

Iommi snakket også om Black Sabbaths siste turné, «The End», som ble avsluttet i februar 2017 i Birmingham, og avsluttet kvartettens banebrytende 49 år lange karriere. «The End» var Sabbaths siste turné fordi Iommi av helsemessige grunner ikke lenger kan turnere over lengre tid.

Les også: Black Sabbath med mektig avskjedskonsert under Tons Of Rock

«Det var emosjonelt det siste året, fordi vi hadde gjort det så lenge sammen, og det føltes bare ganske rart, egentlig. Det var i grunnen min feil å avslutte på grunn av turneen» – Tony Iommi

I følge Iommi har Black Sabbath aldri utelukket å opptre igjen. «Vi har ikke stoppet det,» sa han. «Det er bare den store turneen som har stoppet; jeg vil ikke gjøre 18-måneders turne igjen. Men det betyr ikke at vi ikke ville gjort noen «one-off stuff»

Dermed er det bare å vente i spenning til «gjenforening» og ny superfet konsert:

Les også: Tony Iommi slipper ny låt for første gang på 8 år

Les også: Hør ny Black Sabbath remastered utgave av låta «Changes»

Les også: Se ny minidokumentar om Black Sabbath`s første år og debutalbum

Les også: Se Black Sabbath tegneserien

Quiz: Ozzy – Fleip eller fakta?

Klar for ny konsert med Black Sabbath?

– Har du opplevd Black Sabbath live? Hvor? Når?

– Del gjerne bilder og/ eller filmklipp