Connect with us

Musikk

Tons Of Rock bandkonkurranse: – Disse band er Topp 5 så langt…

Published

on

Tons Of Rock bandkonkurransen: - Slik er resultatet så langt....

Tons Of Rock 2023 blir Norges største festival, og programmet er blitt berømmet for bredden og nivået, noe som blir enda tydeligere når unge og ukjente band nå får muligheten til å stå på samme scene og plakat med giganter som bl.a. Guns N’ RosesNightwishVolbeatGhostPantera osv.

Les også: Årets Tons Of Rock linup er komplett

Rekordstor oppslutning

Hele 250 band fra hele Norge meldte seg på Posten og Tons Of Rock`s konkurransen om å få spille på Tons Of Rock 2023. – «Vi har lyttet gjennom alle de strålende bidragene, og en jury har valgt ut ti fantastiske finalister. Nå er det publikum sin tur til å stemme frem bandet som skal få spille på Tons of Rock 2023», sier daglig leder Jarle Kvåle

Les også: Hvilket norske band bør vinne for å spille på Tons Of Rock?

Fredag 19. mai ble avstemmingslisten over de ti bandfinalistene offentligjort. I etterkant har det blitt skapt et rekordstort engasjement blant fans og lesere.

«Dette tar fullstendig av! Først over 250 band som vil spille på Tons og nå nærmere 10 000 fans som har gitt sin stemme. Fremtiden er reddet og vi gleder oss til å se hvem som vinner om litt. Og når en del av dealen er at Posten skal hente bandet, så er det jo litt gøy å se hvor lang turen til Ekeberg blir». – Lars Tefre Baade, Pressesjef Tons Of Rock

Topp 5 så langt…...

Rockman har sett de foreløpig resultater av den pågående avstemmingen, og kan nå avsløre at fem band kniver i toppen. Men det er ganske «tight» blant samtlige av de 10 finalister.

Topp 5 blant finalistene er følgende band så langt… (NB! ikke sortert i rekkefølge):

  • Håndgemeng
  • Red Steel
  • Sköll
  • Under the Oak
  • Hypermass

Ingen ting avgjort, så her kan «alt» skje. Rockman`s oppfordring til samtlige band og deres fans er å mobiliserer og sette «full trøkk» nå i sluttspurten.

For å stemme frem årets finalisterTrykk her

Trykk her for å sjekke ut og lytte til samtlige 10 finalister

Trykk her for å sjekke vår fete guide over norske aktive spennende rockeband

Les også: Her er Topp 100 beste norske rockelåter 2022

Det er fortsatt mulig for alle å mobilisere!

Hvilket band synes du bør vinne årets avstemming?

Skriv dine kommentarer og tag/ del gjerne link til bandet på Rockman facebook tilhengerside (her)