Connect with us

Musikk

The Quireboys vokalist sparket – Ikke lenger ønsket i bandet

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - The Quireboys, Norway Rock Festival, Kvinesdal 2011

Sanger og frontfigur Spike (Jonathan Gray) i det engelske rockebandet The Quireboys har bedt fansen om unnskyldning, bare timer etter at bandkameratene ga ut en uttalelse i går som sa at han ikke lenger var med i bandet: – «Quireboys har skilt lag med Spike og vil fortsette som en 5-del med alle andre nåværende medlemmer»

Kort tid etter publiserte Spike følgende melding via sin offisielle Twitterkonto:

«Bare for å presisere, jeg har mottatt et brev fra 3 av MINE bandmedlemmer som informerer meg om at tjenestene mine ikke lenger er påkrevd for å synge eller opptre med dem. Jeg vil gi ut en offisiell uttalelse snart, men foreløpig beklager jeg til dere alle, og jeg vil gjerne uttrykke min dypeste takk til alle mine fans som støtter meg gjennom denne vanskelige tiden. Mange av dere har jeg kjent i årevis. Takk for din kjærlighet og støtte. Vær trygg på at jeg vil se deg i baren veldig snart. – The Quireboys grunnllegger, eneste originale medlem og vokalist. God bless, Spike x«

The Quireboys opptrådte sist uten Spike iflg. Blabbermouth ombord på årets Monsters Of Rock-cruise, som dro fra Miami, Florida 9. februar. Konserten var også en del av bandets «A bit of what you fancy 30th Anniversary Tour» der besøk i Skandinavia også står på plakaten. Foreløpig kun i Sverige med 4 spilledatoer, 14, 15, 16 og 17 april.

Her kan du sjekke ut bandets turnèoversikt på deres offisielle nettside

The Quireboys har mange fans i Norge og har spilt her en rekke ganger gjennom årene.

Her kan du se full konsert fra bandets konsert under Wacken Open Air 2015:

The Quireboys utgav sitt siste album «Amazing Disgrace» til gode anmeldelser i 2019. Bandets debut-LP, «A Bit of What You Fancy», ble utgitt i 1990 og inkluderte sangen «Hey You», som var bandets største hit:

Hva som har skjedd mellom Spike og de øvrige bandmedlemmer og som har ført til denne splittelsen er foreløpig ukjent. Det blir derfor interessant å følge med fremover på det bl.a. Spike skriver om i sin melding ovenfor, en offentlig uttalelse om hva som har skjedd.

Kan du se for deg The Quireboys uten Spike?

– Har du opplevd bandet live?

Del gjerne dine kommentarer, bilder, filmklipp på Rockman facebook tilhengerside