Connect with us

vg-nett

Teodor Tuff «fyrte» igang Deep Purple i Oslo Spektrum!

Published

on

Det norske rockebandet bandet Teodor Tuff som ble «håndplukket» av selveste Deep Purple til å varme opp deres konsert i Oslo Spektrum søndag 22/11-09, besto oppgaven med glans.

Teodor Tuff, som selv er inspirert stort av Deep Purple, utgav sitt debut album tidligere i år og fremførte 6 av låtene fra sitt debutalbumet under oppvarmingskonserten. Oppgaven for et relativt ukjent norsk band ved å varme opp et fullsatt Oslo Spektrum som med store forventninger hadde tatt turen til Oslo Spektrum for å oppleve de store 70-talls hard rock ikonene Deep Purple, er utfordrende stor nok i seg selv. Med stor respekt for både deres største inspirasjonkilde Deep Purple og ikke minst til et forventningsfullt publikum, så leverte bandet en solid oppvarmingskonsert.

Med et sterk lydbildet og full lyssetting fra Deep Purples eget lys og lydanlegg, var det nok mange fra publikum som nok nå har fått øynene opp for dette meget spennende og solide nye norske rockebandet.

Les historien om Teodor Tuff: trykk her>

 Bandet kunne gå av scenen med visshet om at oppvarmingsjobben var strålende utført og til stor applaus fra publikum som nok også gav bandet et skikkelig «kick» tilbake og til å stå på videre.

 

(Omtale Deep Purple) Energisk Deep Purple festaften i fullsatt Oslo Spektrum: les mere>

Var du på konserten?

Skriv dine kommentarer nedenfor om hva du synes og/eller skriv en hilsen til bandet

 


 

 Add Rockman på Facebook å få tilgang på bl.a. flere spennende bilder fra Deep Purple konserten:

Continue Reading
Advertisement