Connect with us

Musikk

Svenske GOAT + special guest MaidaVale til Rockefeller 25.01.23

Published

on

Photo credit: Goat promo picture / www.facebook.com/goatsweden

Nå har du en spennende mulighet til å oppleve en unik konsert litt utenom det vanlige når det svenske kultbandet Goat gjester Norge og Rockefeller i Oslo onsdag 25. januar.

Tidligere i år ble de maskerte medlemmene av den svenske voodoo-sekten Goat invitert til gudenes årlige gjestebud. I løpet av det som tilsynelatende var en fuktig aften fikk bandet overlevert manuset til låta «Under No Nation» og ble beordret til å igjen velsigne de sulteforete folkemassene med okkult funk. Og hvis «Under No Nation» er karakteristisk, vil gudenes vilje bli gjort. Goat er nemlig tilbake for fullt med hypnotiske rytmer, genial riffing og forheksende rim.

Konsertene deres er uslåelige. Kledd i okkulte, hedenske kostymer og masker tar Goat med sin djevelsk fortryllende livemaskin ut på veien.

Goat er aktuelle med det kritikerroste albumet «Oh Death» som ble sluppet i oktober 2022 der du blant annet finner låta «Do The Dance». Musikkvideoen til låta ser du her:

Bandet har spilt på store festivaler som bl.a. den engelske gigantfestivalen Glastonbury Festival i 2013. I 2014 spilte de på Coachella Valley Music and Arts Festival i Indio, California og Latitude Festival i Southwold, Suffolk, England. I 2015 spilte de igjen på Glastonbury Festival, på Roskilde Festival i Danmark og Pukkelpop i Belgia. I 2016 spilte bandet blant annet på Primavera Sound i Barcelona, Cactusfestival i Brugge og End of the Road Festival i Wiltshire, England. Bandet spilte også support for Foo FightersUllevi Stadium i Gøteborg 5. juni 2018.

Her kan du «varme opp» til konserten med bandets opptreden under Glastonbury 2015:

At vi nå skal oppleve bandet onsdag 25. januar 2023 på Rockefeller med supportband MaidaVale blir utrolig spennende. Så pass på å sikre deg billetter før det blir utsolgt.

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Er du klar for konsert med Goat og MaidaVale?

– Har du opplevd noen av bandene live tidligere?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)