Connect with us

annonser

Stem frem dine favorittlåter på Norges feteste spilleliste «Hottest Topp 20»

Published

on


(photo credit: Johannes Andersen – Motörhead, Oslo Spektrum 3. desember 2015 )

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Norges feteste spilleliste «Hottest Topp 20» går sin seiersgang blant musikkelskere. Men det er vel kanskje ikke så rart? 

«Hottest Topp 20» er Norges desidert viktigste låtliste som skapes i samarbeid med våre lesere og er basert på de låtene som er «Hottest på øret» akkurat nå. Listen oppdatertes mandager hver uke basert på de låter som har fått flest stemmer fra leserne.

Har du husket å stemme frem eller foreslå dine favorittlåter?

«Hottest Topp 20»

(spillelisten er oppdatert pr. uke 19)

For å høre låtene i sin helhet:

Følg listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( TBA ) eller Tidal ( TBA )

For å følge Rockman på Spotify ( trykk her )

NB! Neste oppdatering av spillelisten er i morgen mandag 22. mai.

 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn.

Jakten på nye spennende låter er evigvarende og hva er ikke mer hyggelig enn å oppdage ny og spennende musikk?  Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Vi anbefaler deg å besøke denne listen jevnlig fremover for sjekk ut de hotteste låtene og stadig finne nye spennende låttips til spillelista di fra alle dine musikkvenner.

Bidra til økt engasjement

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om hvorfor du digger nettopp DEN låta mest akkurat nå i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slikt er spennende informasjon som skaper hyggelig engasjement.

Continue Reading
Advertisement