Connect with us

Nyheter

Slutt for Deep Purple? – Bekreftet til Norge med «Long Goodbye Tour»

Published

on


(photo credit: www.rockman.no – Deep Purple at Oslo Spektrum 23 th November 2009)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Rockelegendene Deep Purple bekreftes nå av Live Nation til Norge i november.

Deep Purple som er aktuelle med sitt kommende tyvende studioalbum «Infinite» og påfølgende verdensturneen som har fått navnet «The Long Farwell Tour» er bekreftes nå til Trondheim Spektrum 8. november og Oslo Spektrum 9. november i år.

Trommesalger Ian Paice fikk i juni 2016 et mindre slag som påvirket hans høyre hånd og fingre som bidro til at noen av bandets konserter ble kanselert. Når bandet i desember i fjor kunngjorde sin kommende «The Long Farwell Tour» fortalte Paice i et intervju med nettstedet Heavywords at dette kan bli den siste turneen. Turneen  som starter 13. mai i Bucuresti, Romania er foreløpig ikke blittbekreftet med siste konsertsted. Foreløpig er er datoen 23. november 2017 i London, England siste konsert.

I forbindelse med den kommende turneen er det også bekreftet «special guests» der Alice Cooper og legendariske The Edgar Winter Band (yngre bror av avdøde Johnny Winter) deltar under konsertene i Nord-Amerika og at svenske Europe deltar under konsertene i England. Om noen av disse eller andre artister vil delta som support og «special guests» under norgeskonsertene er det foreløpig ikke noe informasjon om. Deep Purple sammen med Alice Cooper og The Edgar Winter Band ville jo i tilfelle vært fantastisk spennende,

Bandet som nå består av Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse og Don Airey har en historie tilbake til 60-tallet der deres største gjennombrudd kom med albumet «In Rock» i 1970. Albumet har siden vært en av pilarene fra sin generasjon med artister. Låter som «Smoke on the Water», «Highway Star», «Perfect Strangers» og «Burn» er bare noen av de gedigne hitene bandet har hatt, Bandet har solgt over 120 millioner album og ble i fjor også innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame.

Billetter til konsertene legges ut for salg her torsdag 16/2 kl. 09.00

Del gjerne dine reaksjoner

Del gjerne dine reaksjoner i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement