Connect with us

Nyheter

Slik skal en skikkelig Disturbed blodfan tatovere seg

Published

on

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Videoklippet ovenfor som først ble publisert via Disturbed facebookside tidligere i dag er filmet i forbindelse med bandets pågående «Immortalized» Europaturne og konserten tirsdag denne uken i Berlin, Tyskland.

Har du selv eller noen du kjenner noen fete band-tatoveringer?

Send oss bilde og tekst: tips@rockman.no

(Viktig! Du bekrefte i mailen at du eller den person som er på bilde Rockman og Nettavisen tillatelse til å publisere bildet)

Det pågående «Immortalized» turneen er som support for deres siste meget sterke studioalbum med samme navn som ble utgitt i august i fjor og som blant annet inneholder en fet coverversjon av den udødelige låta «The Sound of Silence» som er skrevet og utgitt av Simon & Garfunkel i 1964 på deres debutalbum «Wednesday Morning, 3 A.M.»

Låta er stemt høyt opp av leserne på den ukentlige oppdaterte listen «Hottest Topp 20» 

Disturbed spiller i Belgia nå på fredag (17/6) og setter kursen videre til Hellfest 2016 i Frankrike på fk. lørdag (18/6) der de står på plakaten sammen med bl.a.Tons Of Rock aktuelle Black Sabbath, Megadeth, Rivals Sons, SIXX AM, Ghost. og spennende band som bl.a. Rammstein, Korn, The Offspring, Glenn Hughes, Slayer,Testament, Dark Funeral, King Diamond, Twisted Sisters, Hatebreed, Amond Aarth osv. 

På plakaten står også sterke norske band som bl.a. Abbath, Kampfar, Kvelertak, Audrey Horne, Solefald, Enslaved, Taake og Turbonegro. Lista er enorm…..

Skal du på årets Hellfest?

Skriv nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Del gjerne bilder, filmsnutter osv. på Rockman instagram  @rockmanofficial

Continue Reading
Advertisement