Connect with us

Musikk

Sjekk dette fantastiske klippet av den enarmede trommisen som «nailer» Slipknot låta «Duality»

Published

on

Skjermdump fra Jack Thomas sin video "One-Armed Drummer Plays "Duality" by Slipknot" publisert av Drumeo på YouTube nedenfor

Kanadiske Jack Thomas (21) har trommet mesteparten av livet. Da han var 17 år mistet han sin høyre arm i en tragisk arbeidsulykke. Alt han hadde jobbet mot frem til dette tidspunktet hadde vært med mål om å bli profesjonell musiker. «Jeg var 17 og det var en sommerjobb,» sier han i et portrett ved Day Of Mourning”Jeg tenkte overhodet ikke på å prioritere min egen sikkerhet. Nå forstår jeg at det er arbeidsgivers ansvar å sørge for at arbeidsplassen er trygg, å forklare eventuelle farer på arbeidsplassen og å gi ordentlig tilsyn med jobben.”

Da Jack lå der og ventet på ambulansen klamret han seg til kunnskapen om at en av hans musikalske helter, Def Leppard-trommeslager Rick Allen, hadde lidd et lignende tap og klart å fortsette å spille. Sjekk denne fantastiske videoen der han «nailer» Slipknot låta «Duality»:

Helt fantastisk!!!!

«Når det gjelder tromming må du komme til et punkt hvor du kan kontrollere hver av lemmene dine hver for seg,» sier Jack. «Morsomt nok, nå som jeg bare må fokusere på den ene hånden, har timingen min forbedret meg så mye og jeg er i stand til å finne ut mye mer komplekse ting mye raskere – og det hjalp virkelig med mye i livet.»

Jack har også gjennomførte studier ved Vancouver Nimbus School of Recording and Media.

Del gjerne dine kommentarer

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside