Connect with us

Nyheter

SISTE! Statement fra Brian Johnson (AC/DC) : – Den mørkeste dagen i mitt profesjonelle liv

Published

on


(foto: Matt Becker – Brian Johnson live AC/DC at St. Paul, MN 23. November 2008)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

I etterkant av det enorme engasjement som ble skapt når den offisielle bekreftelsen kom om at Axl Rose (Guns N` Roses) ville bli ny AC/DC vokalist, har nåværende vokalist Brian Johnson kommet med en offisiell uttalelse.

Brian Johnson ønsker med denne uttalelsen å klargjøre ytterligere for årsaken til hvorfor han ikke kan fortsette som vokalist i AC/DC da han føler at tidligere utsendte pressemeldinger ikke har gitt tilstrekkelig god nok informasjon. I et eget statement som nettopp er sendt ut og gjengitt i blant annet magasinet Blabbermouth forklarer Brian Johnson hvorfor han ikke lenger kan være vokalist. Blant annet informeres det om at han den 7. mars i år, etter en rekke undersøkelser av ledende leger innen hørselstap ble gjort oppmerksom på at hvis han fortsetter som vokalist på store arenaer så kan dette risikere totalt døvhet.

Problemer med å høre gitarene på scenen

Jeg ble forskrekket av realiteten som legene ga meg da jeg for en tid tilbake ble klar over at mitt delvise hørselstap begynte å påvirke min ytelse på scenen, sier Johnson. Jeg hadde problemer med å høre gitarene på scenen og fordi jeg ikke var i stand til å høre de andre musikere klart, fryktet jeg at kvaliteten på min prestasjon ble nedsatt. For å være helt ærlig, dette er noe jeg ikke med god samvittighet kan tillate. Våre fans fortjenere min prestasjon til å være på høyeste nivå. Dersom jeg på en eller annen grunn ikke kan levere en prestasjon på dette nivået, så vil jeg ikke skuffe våre fans eller fornærme de andre medlemmene av AC/DC.

Den mørkeste dagen i mitt profesjonelle liv

Jeg er ikke en «quitter» og jeg liker å fullføre det jeg begynner på. Likevel, legene har gjort det klart for meg og mine bandmedlemmer at jeg hadde ikke noen annet valg en å slutte med sceneopptreden for de resterende konserter og muligens for all fremtid. Dette var den mørkeste dagen i mitt profesjonelle liv.

For mye å bære og for mye risiko

Siden den dagen har jeg hatt flere konsultasjoner med mine leger, og det ser ut som, for den nærmeste fremtid, at jeg vil være ute av stand til å prestere på scenen og på de store stadion arenaer der lydnivået er utenfor min nåværende toleranse, uten risikoen for betydelig hørselstap og muligens total døvhet. Inntil nå har jeg prøvd så godt jeg kunne for å fortsette til tross for smerter og nedsatt hørsel, men det hele ble for mye å bære og for mye risiko.

De siste 36 år har vært mitt livsverk

Jeg er personlig knust av denne utviklingen mer enn noen kunne forestille seg. Den emosjonelle erfaringen jeg føler nå er verre enn noe jeg har noen gang i mitt liv har følt før. Å være en del av AC / DC, og opptre millioner av hengiven fans de siste 36 år har vært mitt livsverk. Jeg kan ikke forestille meg å gå videre uten å være en del av det, men nå har jeg ikke noe valg. Den ene tingen som er sikkert er at jeg alltid vil være med AC /DC på hvert show i ånden om ikke personlig.

Forferdelig å skuffe fansen

Det viktigste er at jeg føler det er forferdelig å måtte skuffe fansen som har kjøpt billetter til de avlyste show og som standhaftig har støttet meg og AC / DC disse årene. Ord kan ikke uttrykke min dype takknemlighet og dyptfølt takk, ikke bare for den siste tiden med enorme støtten som er gitt meg personlig av gode ord og gode ønsker, men også for alle de årene med lojal støtte fra AC / DC. Min takk går også til Angus og Cliff for deres støtte.

Til slutt ønsker jeg å forsikre våre fans med at jeg ikke går av med pensjon. Mine leger har fortalt meg at jeg kan fortsette å spille inn i studio, og jeg har tenkt å gjøre det. For øyeblikket er hele mitt fokus å fortsette med medisinsk behandling for å forbedre min hørsel. Jeg håper at med tiden min hørsel vil forbedre og tillate meg å gå tilbake til å prestere på konsertopptredener. Mens utfallet er usikkert, er min holdning optimistisk.

Bare tiden vil vise…..

Nok en gang, min oppriktige beste ønsker og takk til alle for deres støtte og forståelse, Brian Johnson

Slik høres Axl Rose som ny AC/DC vokalistHer spiller Angus Young med Guns N`Roses

Hva er dine beste Brian Johnson minner?

Skriv om favorittkonserter, album, låter osv. i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement