Connect with us

Nyheter

Ny låt fra Kvelertak fyker inn på «Topp 20 hottest på øret»

Published

on


(pressebilde)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Kvelertak er aktuelle med sitt kommende album «Nattesferd» som slippes 13. mai, men har allerede sluppet låta «1985» og nå også den sterke låta «Berserkr».

Sistnevnte låt har vært tilgjengelig en periode som audiovideo på YouTube og ble raskt stemt frem blant leserne mest populære låter på Norges feteste spilleliste «Topp 20 Hottest på øret». Denne nye fete listen som nå skapes i samarbeid med våre lesere.

(NB! Listen over er oppdatert pr. uke 15)

For å høre låtene i sin helhet:

Følg listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( TBA ) eller Tidal ( TBA )

For å følge Rockman på Spotify ( trykk her )

Spillelista «Topp 20 hottest på øret» toppes fortsatt av det svenske heavy metal bandet Ghost med låta «From The Pinnacle To The Pit» fra deres siste album «Meliora» , men pustes nå tungt i nakken av Sixx: A.M. med sin låt «Rise» som er singel fra deres kommende album «Prayers for the Damned, Vol. 1» som slippes 29. april. Sivert Høyem med den sterke låta «Sleep Walking Man» fra hans siste albumet «Lioness» er «hot» og klatrer oppover på lista til en sterk 6. plass.

Guns N` Roses inn på lista

At den klassiske Guns N` Roses låta «Paradise City» kommer inn på lista denne uken er kanskje ikke så rart med tanke på gjenforening og stor ståhei med Axl Rose som ny vokalist for AC/DC på deres gjenværende konsertturne.

Albumaktuelle grunnleggende medlemmer av Dio

De grunnleggende medlemmene av heavy metal bandet Dio etablert et nytt band under navnet Last In Line i 2012 og utgir i år sitt spennende debutalbum «Heavy Crown». Låta «Starmaker» fra debutalbumet som ble utgitt i februar er ny inn på lista.

Spennende amerikansk hard rock band

Den amerikanske hard rock bandet Adelitas Way som ble etablert i 2006 og siden har oppvarmet for store band som bl.a. Guns N` Roses, Creed, Papa Roach osv. gjorde i fjor sitt store gjennombrudd. I år utgav de sitt tredje studioalbum «Getaway» og nå fyker låta «Bad Reptilian» inn på lista.

Sjekk også ut spillelistene: «Hotlist 1970» og «Hotlist 1980»

Hva er de hotteste låtene akkurat nå?

 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn.

Jakten på nye spennende låter er evigvarende og hva er ikke mer hyggelig enn å oppdage ny og spennende musikk?  Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Vi anbefaler deg å besøke denne listen jevnlig fremover for sjekk ut de hotteste låtene og stadig finne nye spennende låttips til spillelista di fra alle dine musikkvenner.

Bidra til å øke engasjementet

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om hvorfor du digger nettopp DEN låta mest akkurat nå i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slikt er spennende informasjon som skaper hyggelig engasjement.

Continue Reading
Advertisement