Connect with us

Nyheter

SISTE: Norway Rock aktuelle In This Moment og Rob Halford (Judas Priest) opptrådte live sammen i Los Angeles denne uken

Published

on

(Skjermdump fra YouTube video nedenfor)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Judas Priest`s Rob Halford og det spennende Norway Rock aktuelle In This Moment har virkelig funnet tonen.

Tirsdag denne uken dukket de opp sammen og fremførte det fete låta «Black Wedding» under Loudwire Music Awards i Los Angeles:

Det amerikanske meget spennende heavy metal bandet In This Moment slapp i høst sitt etterlengtede album «Ritual» som bl.a. inneholder sterke låter som «Oh Lord», «Roots« og «Black Wedding», sistnevnte med bidrag fra selveste Rob Halford. 

Les også: Rob Halford digger In This Moment og bidrar på deres kommende album

In This Moment er utvilsomt et av festivalsommeren 2018 mest spennende up-and-coming metal band som besøker Norge, og en konsert du bare ha med deg. Norway Rock har sikret seg eksklusiv norgeskonsert med bandet, som også besøker Norge for første gang. 

Les også: Norway Rock Festival bekrefter et av neste års feteste bookinger

Forventningen til metal legendene Judas Priest nye kommende studioalbum og påfølgende verdensturnè der Norge garantert får besøk er også skyhøye. Foreløpig er det ingen bekreftet konsertsted og dato for Norge, men det vi kan «lese» ut fra de foreløpige bekreftede Judas Priest turnedatoer  er at bandet sannsynligvis setter kursen mot Europa i mai. Foreløpig er det kun konsertdatoer i USA som er offentligjort og foreløpig siste konsertdato i USA er i San Antonio, Texas 1. mai 2018. Det er store spekulasjoner om Judas Priest vil bli en del av årets Tons Of Rock eller Norway Rock

Les også: Judas Priest bekrefter verdensturnè og nytt studioalbum

Med tanke på at Judas Priest digger In This Moment, at Rob Hallford bidra på bandets siste album, og opptrer live sammen med disse slik klippet ovenfor viser. Er det da kanskje Norway Rock Festival som Rob Halford og Judas Priest setter sine øyne mot?

Les også: Publikums dom – Dette er de feteste bookinger til festivalsommeren 2018

Hva tror du? Hva håper du?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement