Connect with us

Nyheter

Her er heavy metal dronning Doro`s siste album: Hør hennes coverlåt hyllest til Lemmy, Dio og David Bowie

Published

on

(Photoart by Rockman.no – Lemmy, Doro & David Bowie)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

En av verdens kuleste kvinnelige heavy metal vokalister, Doro Pesch (53) lansert i dag nytt tyskspråklig album.

Albumet som lanseres i dag er hennes første tyskspråklige album og har fått tittel «Für Immer», som også er tittel på hennes fantastiske ballade som ble utgitt i 1987. Denne låta, som ble utgitt for nøyaktig 30 år siden og som også er hennes aller første tyske sang noensinne finnes også på utgivelsen. På albumet gjør hun også en spennende versjon av David Bowies ikoniske låt «Heroes»:

Om låta som er helt nyinnspilt og en hyllest til sine døde rockhelter David Bowie, Dio og gode venn Lemmy sier hun følgende:

«Heroes» er en av mine all-time favoritter, sangen fungerer også veldig bra på tysk. Jeg og David Bowie møttes jevnlig på 90-tallet siden vi begge jobbet mye i det berømte SIR Studio i New York. Bowies gitarist, Earl Slick, spilte også på ‘In Freiheit’ Stirbt Mein Herz «fra» Machine II Machine «-albumet (1995). Earl er en fremragende gitarist – og sangen er selvsagt også en del av mitt nye album».

Låta «Heroes» var også en av Lemmys favorittlåtar som han også fremførte ved flere Motörheadkonserter og som ble utgitt på deres albumet «Under Cöver» i september.

Les også: Nytt Motörhead-album slippes i dag 

Her kan du lytte til hele Doro sitt nye album «Für Immer»

Albumet inneholder flere kjente sanger og fanfavoritter som «Alles Ist Gut»,»Herzblut «,» Engel» og «In Liebe Und Freundschaft». I tillegg har hun tatt med noen ekstra overraskelser, med tyske versjoner av noen av hennes klassikere: «Give Me A Reason» («Ein Stück Ewigkeit»), «My Majesty» («Jede Seele Tief») og den aldri tidligere utgitte låta «Seelied». Om låta «Seelied» sier Doro følgende:

«Det er en sang jeg skrev for lenge siden, men nå har den endelig funnet sitt perfekte hjem på det tyske albumet»

Albumet vil også bli utgitt som collector’s box sets, picture discs og på vanlig vinyl.

Hva synes du om Doro`s nye album?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement