Connect with us

Musikk

Se video fra gårsdagens Bruce Springsteen fremførelse av unik «Thunder Road» pianoversjon

Published

on

Skjermdump fra video "Bruce Springsteen “Thunder Road” Live on the Stern Show" publisert på YouTube

Norgesaktuelle Bruce Springsteen var i går gjest hos den kjente amerikanske radioverten Howard Stern som har sitt program på Sirius XM Satellite Radio. Si hva du vil om Bruce Springsteen, men som det sies i intervjuet, så har den legendariske sangeren, låtskriveren og musikeren oppnådd omtrent alt i løpet av sin 50 år lange karriere. Han har vunnet en Oscar, en æres-Tony og flere Grammy-er enn du får plass til i bagasjerommet på en stjålet Cadillac. I 2016 ble han til og med tildelt Presidential Medal of Freedom.

Han har gitt ut flere studioalbum (20!) enn Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Traveling Wilburys og Creedence Clearwater Revival til sammen. Han har solgt over 150 millioner album til dags dato og har en fanskare som er så enorm at han fyller arenaer over hele verden.

Bruce Springsteen sitt utvilsomme aller sterkeste og unike album er «Born To Run» som ble utgitt i 1975. I intervjuet nedenfor der han også fremfører en spesiell pianoversjon av låta «Thunder Road» bekrefter han det vi har skrevet om tidligere, at samtlige låter på albumet er skapt på piano i huset han bodde i New Jersey i perioden 1974 til 1975.

Les også: Her skrev Springsteen «Born To Run» albumet: – Nå selges huset

I den anledning intervjuet med Howard Stern fremførte Springsteen i går bl.a. en spesiell versjon av den fantastiske låta «Thunder Road» fra det unike gjennombruddsalbumet «Born To Run»:

“You finally got me to cry on the air … first time ever,”Howard Stern

Bruce Springsteen: «Denne gitaren har vært på hver scene i hele USA og de fleste verden over»

30. juni og 2. juli neste år står Bruce Springsteen på scenen i Oslo, nærmere bestemt på Voldsløkka sammen med sitt E Street Band. Billetter til konserten 30. juni ble utsolgt på rekordtid og det ble kort tid etter annonsert ekstrakonsert 2. juli. Billettene til også denne konserten solgte ut umiddelbart. At Bruce Springsteen selger ca. 100 000 billetter fordelt over to konserter på rekordtid er helt rått og sier alt om hvor enormt populær han fortsatt er i Norge.

Les også: Bruce Springsteen solgte ut umiddelbart – Legger ut ekstrakonsert

Slik kan du oppleve live-fremførelse av «Thunder Road» neste år i Oslo:

«After six years, I’m looking forward to seeing our great and loyal fans next year. And I’m looking forward to once again sharing the stage with the legendary E Street Band. See you out there, next year — and beyond», sier Springsteen i en uttalelse.

Klar for Bruce Springsteen i 2023?

– Opplevd Bruce Springsteen & The E Street Band tidligere?

Skriv i kommentarfeltet og del gjerne bilder og filmklipp fra tidligere konserter på Rockman facebookside ( her )