Connect with us

Musikk

Se ny fet animert Ozzy & Lemmy musikkvideo til låta «Hellraiser»

Published

on

Skjermdump fra "Hellraiser (30th Anniversary Edition - Official Animated Video)" publisert på YouTube

Ozzy Osbourne og hans mangeårige venn og kollega Lemmy Kilmister fra Motörhead gjenforenes en siste gang i det nye animerte klippet for deres mash-up-duett av «Hellraiser». Klippet er en hyllest til deres tiår lange vennskap. Produsert av Hey Beautiful Jerk og regissert av Mark Szumski og Gina Niespodziani. Videoen åpner med Ozzy og Lemmy som henger på den beryktede Rainbow Bar & Grill på Sunset Boulevard (Lemmys uoffisielle andre hjem) omgitt av venner. De to blir transportert fra en rolig dag med videospill i baren til en post-apokalyptisk verden hvor de kjemper mot onde krefter før de til slutt vender tilbake til baren, hvor de henter videospillet sitt som om ingenting hadde skjedd.

I forbindelse med 30 års jubileum til utgivelsen av Ozzy Osbourne soloalbum «No More Tears» (utgitt 17. september 1991) ble denne superfete versjonen av albumlåta «Hellraiser» utgitt. Låta er en mashup versjon, remikset av Rob Kinelski som inneholder vokal av både Ozzy Osbourne og han mangeårige venn, avdøde Lemmy Kilmister fra Motörhead.

Les også: Hør «aldri tidligere utgitt» superfet versjon av låta «Hellraiser»

Motörhead spilte inn sin egen versjon og ga den ut som singel fra albumet «March Ör Die» i 1992. «Hellraiser» var en av fire sanger fra «No More Tears» som ble skrevet av Ozzy sammen med Lemmy. De andre er «Mama, I’m Coming Home»«Desire» og «I Don’t Want To Change The World»Her kan du høre hele albumet på Spotify.

Hva synes du om låta og den nye animerte musikkvideoen?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )