Connect with us

Musikk

Se filmklipp fra Rammstein denne uken i Estonia: – Slik blir tidenes mest spektakulære konsert i Norge å oppleve på Stadion Bjerke

Published

on

Skjermdump fra video "Rammstein Tallinn 2022 Feuerzone Compilation" publisert på YouTube

I morgen søndag 24. juli smeller det løs på det som vil bli tidenes største gigakonsert i Norge – RammsteinStadion Bjerke, Bjerke Travbane i Oslo. Konserten er utsolgt og hele 60 000 publikummere inntar arenaen der de vil få oppleve det som garantert kommer til å bli det råeste og mest spektakulære konserten gjennom alle tider i Norge. Arrangør All Things Live har tidligere uttalt at dette vil bli det største og villeste showet Norge noen gang har sett.

Les også: Slik blir det vanvittige fete showet – Se bilder fra Europaturnèen så langt

I 2019 inntok Rammstein, sammen med 30.000 tilskuere, Ullevaal Stadion med det som til nå har vært den største sceneproduksjonen på norsk jord. Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre. I vår konsertanmeldelse fra konserten i Oslo 18.08.2019 var det rett og slett vanskelig å finne ord for å beskrive denne fantastiske konsertgalskapen. Innholdet av så enormt mye mengder av pyrotekniske effekter og andre elementer var så voldsomt at det slo absolutt ALT av det vi har opplevd tidligere. 

Rammstein på Ullevaal: Helt vanvittig fantastisk konsertgalskap

Når morgendagens show skal overgå konserten på Ullevaal Stadion i 2019….

Ja…., da blir det helt ubeskrivelig……!

Utstyr som kreves til den enorme sceneproduksjonen fraktes med hele 108 lastebiler og opprigging starter allerede mange dager i forveien før selve konsertdagen. Rammstein-showet på Bjerke er en del av bandets pågående «Stadium Tour» som startet opp igjen etter pandemien 15. mai 2022 i Tsjekkia. I år er det gjennomført 26 show der siste konsert var onsdag denne uken i Estland.

Nedenfor kan du se filmklipp fra den utsolgte konserten i Estland

Konserten ble gjennomført på arenaen Tallinna Lauluväljak i Tallinn, Estonia som har kapasitet på over 70 000 publikummere og dermed kan sammenlignes med Stadion Bjerke. Nedenfor kan du se publikumfilmet filmklipp tatt fra det såkalte publikumsområdet «Feuerzone», som fungerer omtrent som «Golden Circle», et eget område foran scenen som også finnes på Bjerke:

Slik er spillelisten på filmklippet ovenfor:

0:00 Zick Zack 0:20 Links 2-3-4 0:37 Sehnsucht 0:46 Zeit 1:07 Deutschland 1:45 Mein Teil 2:00 Sonne 2:13 Ausländer 2:29 Du Riechst So Gut 2:39 Pussy 2:44 Rammstein 3:15 Adieu

Lurer du på noe i forbindelse med konserten på Bjerke?

Trykk her for all praktisk informasjon på konsertarrangør All Things Live nettside

Slik blir den fete spillelisten på konserten:

Trykk her for å legge spillelisten til din Spotify profil og varm opp til konserten

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Er du klar for Rammstein på Bjerke?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)