Connect with us

Musikk

Se Axl Rose (Guns N` Roses) tale og fremføre «November Rain» under Lisa Marie Presley`s minnestund

Published

on

Foto: skjermdump av video "Lisa Marie Presley Memorial Service" publisert på Vimeo Livestream og nedenfor

Axl Rose (Guns N`Roses) var blant artistene som som talte og ga musikalsk hyllest til Lisa Marie Presley under den offentlige minnegudstjenesten på Graceland i går søndag 22. januar. Lisa Marie Presley som er datter av Elvis Presley døde 12. januar kun 54 år gammel.

En tydelig preget Axl Rose så blant annet «Med Lisas bortgang visste jeg at hvis jeg ble invitert, måtte jeg komme til denne seremonien. Jeg hadde ikke planlagt å holde tale, så når jeg ble spurt om dette visste jeg virkelig ikke hva jeg skulle si. Jeg er sikker på at mange av dere fortsatt er i sjokk. Akkurat nå føler jeg at jeg skal sende henne en tekstmelding og si at jeg er her, og forteller henne hvor fantastiske alle er. Jeg er beæret over å være her for Lisa og hennes familie. Jeg vet at Lisa elsket familien sin veldig høyt, og beskyttet sin far, hans arv og både hennes kjærlighet til ham og hans kjærlighet til henne. Hun var ekstremt stolt av sin far og hans mange prestasjoner. Hans plass i musikken og verdenshistorie. Hun var også veldig stolt av «Elvis»-filmen, og hvordan hun følte den skildret faren hennes, og omsorgen som ble lagt ned i filmen av de involverte – Mr. Luhrmanns visjon og retning, og Austin Butlers dedikasjon til rollen som faren hennes»

«Vi er samlet her i dag for å vise respekt til Lisa og hennes familie, og for å dele våre minner, trøste hverandre i den grad vi er i stand til. Og selv om det er under slike vanskelige, hjerteskjærende og dystre omstendigheter, også for å feire livet av en venn, en kjær, en vakker og god sjel og et kjært og dypt savnet familiemedlem. Lisa er elsket og savnet av mange, og vil fortsette å bli elsket og savnet av alle de hvis liv hun berørte. Takk skal du ha»Axl Rose

Nedenfor kan du se minnestunden i sin helhet som i tillegg til musikalsk innslag av Axl Rose som fremfører Guns N` Roses låta «November Rain» også inneholder musikalsk innslag fra bl.a. Billy Corgan (Smashing Pumpkins) som fremfører låta «To Sheila» og Alanis Morissette som fremfører låta «Rest». Axl Rose`s innslag starter på 1:01:30:

Her kan du se hele programmet for minnestunden:

Skjermdump av Twittermelding fra John Beifuss

Gi gjerne dine kommentarer

Skriv dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)